El le-ar putea strica steliştilor Crăciunul

Ultima actualizare:

    Adi Popa este unul dintre cei mai importanţi jucători ai SteleiFoto: Mediafax
Adi Popa este unul dintre cei mai importanţi jucători ai SteleiFoto: Mediafax

Florin Marin, tehnicianul trupei de pe Bega, e „coşmarul” formaţiei din Ghencea. În Liga I nu s-a înclinat în faţa campioanei, indiferent de echipa pe care a condus-o.

Steliştii şi timişorenii „închid” anul fotbalistic în România, iar bucureştenii vor avea de înfruntat un adversar de temut. E adevărat că oaspeţii nu au mai învins pe nimeni de luna trecută, însă antrenorul lor ştie să-şi mobilizeze elevii atunci când roş-albaştrii sunt duşmani în meciul direct. Dovada e scrisă în statistica duelurilor Florin Marin - Steaua. 

Florin Marin, antrenorul Timişoarei, i-a bătut pe roş-albaştri în ultimele întâlniri din campionat
Florin Marin, antrenorul Timişoarei, i-a bătut pe roş-albaştri în ultimele întâlniri din campionat

În istoria recentă apare că: în august 2014, în Ghencea, Ceahlăul a câştigat cu 1-0, în aprilie 2015, Oţelul, ultima clasată, a bătut pe Arena Naţională cu 2-1, iar în acest sezon, în septembrie, Timişoara s-a impus cu 1-0. Bilanţul general al celui poreclit „Flocea” în duelurile cu Steaua este de 25 de meciuri, dintre care şapte au fost victorii şi opt remize, adică în 15 jocuri nu s-a supus rivalului. Totuşi, ultima confruntare cu cei din Ghencea nu a fost una reuşită, bucureştenii reuşind în octombrie să meargă mai departe în Cupa Ligii în dauna bănăţenilor. Acum, Florin Marin şi Reghe se vor lupta în premieră, dar dacă istoria se repetă, „Flocea” va triumfa şi le va strica roş-albaştrilor Sărbătorile de Iarnă. „Victoria noastră din toamnă poate fi un ascendent moral, dar lucrurile stau altfel acum. Preparatorul lor fizic are probabil metode miraculoase, fiindcă a adus echipa la un potenţial fizic foarte bun. În plus, nu au mai primit gol, iar Reghe le-a dat încredere. Va fi greu”, a explicat „Flocea”.

Varela, bun de export

Fundaşul de 28 de ani al Stelei, Fernando Varela, va părăsi echipa în iarnă, existând interes din partea unor echipe din Spania, Espanyol, şi Italia, Lazio. Gigi Becali a cerut cinci milioane de euro pentru a-l ceda, însă e dispus să coboare pragul, mai ales că l-a cumpărat cu doar 1,3 milioane de euro. „Şi-a făcut treaba la Steaua şi dacă va prinde un contract bun, atât pentru el, cât şi pentru club, patronul nu va avea nimic împotrivă”, a spus preşedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, la Digi Sport. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net