El este fotbalistul mai scump decât Cristiano Ronaldo

Ultima actualizare:
Are aceeaşi  iubită din liceu (Fotografii:Reuters)
Are aceeaşi iubită din liceu (Fotografii:Reuters)

Gareth Bale n-a avut în presă expunerea lui Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi, dar este pe cale să-i întreacă la un capitol pe ambii. Galezul în vârstă de 24 de ani datorează asta discreţiei sale din viaţa privată, dar dacă Tottenham va accepta oferta colosală venită de la Madrid, va deveni cu adevărat galactic.

Tottenham Hotspur e pe cale să se îmbogăţească de pe urma lui Real Madrid în doar un an de zile. Astfel, după ce anul trecut a luat 30 milioane € pe Luka Modric, londonezii sunt pe cale să ia 120 pe diamantul galez Gareth Bale.

Suma pare şi este incredibilă, mai ales că microbiştii ştiu puţine lucruri despre acest puşti de 1,86 metri înălţime.

Click! vi-l face însă cunoscut pe cel care ar răsturna toate topurile dacă ar ajunge pe Santiago Bernabeu în această vară. Bale a fost născut la Cardiff în 1989. Tatăl său, Frank, era îngrijitor la o şcoală, iar mama sa, Debbie, directoare de operaţiuni bancare.

Părinţii lui l-au crescut într-un spirit religios şi a fost dat să facă gimnaziul şi liceul la Whitchurch. Prima dată a atras atenţia prin calităţile sale fotbalistice în echipa şcolii, iar directorul, pentru că Gareth îşi umilea colegii, a făcut o regulă nouă interzicându-i să atingă mingea mai mult de o dată şi doar cu piciorul drept, nu cu stângul, piciorul lui de bază.

La vârsta de 9 ani, când Gareth se legitimase pentru prima dată, la obscura Cardiff Civil Service Football Club, englezii de la Southampton au pus ochii pe el, dar şefii academiei au ezitat să-i ofere o bursă pentru că era prea înalt.

A crescut idolatrizându-l pe legendarul său compatriot, Ryan Giggs, şi deşi postul său era cel de aripă stânga, avea un simţ al golului atât de dezvoltat încât antrenorul Andres Villas Boas a fost nevoit să-l mute atacant.

Calităţile sale native sunt extraordinare: la vârsta de 14 ani, Bale alerga 100 de metri în 11,4 secunde, un timp fabulos, de atlet adevărat.

A ajuns până la urmă la Southampton, care l-a vândut la Tottenham în 2007 pentru 10 milioane €. Acum, londonezii sunt pe cale să câştige de 12 ori mai mult.

Deşi are doar 24 de ani, Bale şi-a scris deja biografia, care se vinde cu 12 lire bucata. În plan personal, Bale este un introvertit şi un tip care îşi face greu prieteni noi. Asta o demonstrează şi faptul că are în continuare aceeaşi iubită din liceu, Emma Rhys-Jones, care i-a născut anul trecut o fetiţă, pe care a botezat-o Alba Violet.


    Are aceeaşi  iubită din liceu (Fotografii:Reuters)
Are aceeaşi iubită din liceu (Fotografii:Reuters)

Gareth Bale e un băiat cuminte, dar a făcut anul trecut şi un lucru ieşit din comun. Fotbalistul care a marcat 42 de goluri în 146 de jocuri pentru Tottenham a mers la OSIM, varianta britanică, şi a înregistrat oficial modul în care se bucură după ce înscrie un gol, imitând din degete o inimă, dar şi tricoul său cu numărul 11. Acest lucru i-a adus din imagine şi marketing milioane de lire sterline.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net