El e portarul care i-a "îngropat" pe ieşeni în Liga Europa

Ultima actualizare:

    Branko Grahovac
Branko Grahovac

CSMS Iaşi, echipa care a ajuns din play-out în turul 2 preliminar al Ligii Europa, a făcut o primă repriză fabuloasă cu o trupă de tradiţie din Croaţia, Hajduk Split, însă a ratat victoria (2-2) la ultima fază a meciului după o gafă copilărească a portarului Grahovac.

Aflaţi la primul meci european din istoria clubului, moldovenii au început plin de entuziasm, iar după 24 de minute tabela arăta un senzaţional 2-0 (Cristea 19, Piccioni24). Mai mult, în minutul 35, acelaşi Cristea a ratat o ocazie monumentală de a face 3-0, lovitura sa de cap ratând ţinta din gura porţii.

Repriza a doua a arătat cu totul altfel. După ce şi-au dat seama că sunt aproape de eliminare, croaţii au pus piciorul pe acceleraţie şi au fost răsplătiţi rapid: camerunezul Ohandza a redus din handicap la un minut după intrarea sa pe teren (48).

Ocaziile au curs apoi la poarta lui Grahovac, goalkeeper-ul bosniac având nişte intervenţii excelente care au ţinut Iaşiul în avantaj. Din păcate, acelaşi Grahovac a ruinat seara celor de la CSMS: la ultima fază a partidei, portarul a scăpat mingea printre mâini la şutul italianului Said (90+5), iar Hajduk Split a plecat de la Iaşi cu scor de calificare, înaintea returului de joia viitoare, de la ora 21.30.

"Groparul" Iaşiului, Branko Grahovac este un portar experimentat, în vârstă de 33 de ani. Înainte de a evolua în Copou, el a jucat timp de patru sezoane (2010-2014) la Oţelul Galaţi, echipă cu care a câştigat titlul de campioană în 2011.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net