E război la Steaua şi de Revelion

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ioan Becali, impresarul care şi-a pierdut din influenţă la Steaua din cauza cuplului Reghecampf-Prodan, l-a umilit din nou pe tehnician. Vărul patronului roş-albaştrilor a spus despre Reghecampf că a fost cel mai docil antrenor al Stelei din era Becali.

"Gigi Becali chiar a fost genial în câteva schimbări pe care le-a produs în timpul reprizelor secunde ale unor meciuri. Cum le făcea? Le comanda din tribună direct pe bancă. Voi ce credeţi, că nu s-a băgat peste Reghecampf? Vă spun eu ca să ştie toată lumea: Gigi s-a băgat cu Reghe mai mult decât cu oricare alt antrenor. Voi chiar credeţi că cei de la Steaua sunt de capul lor şi fac ce vor? Puneţi microfoane pe banca Stelei şi o să aflaţi", a spus Giovani la Dolce Sport.

Replica nu s-a lăsat prea mult aşteptată şi a venit atât din partea lui Reghecampf, cât şi din cea a "Câinelui de pază", Mihai Stoica. "Îmi este scârbă, îmi vine să vomit. Prea slab, băiatul! Dar mă gândesc că invidia este foarte mare! Pierd teren băieţii, iar cât voi fi eu aici au numai de pierdut", a scris Reghecampf pe contul său de Facebook.

"Alături de Oli, Reghecampf este cel mai bun tehnician al Stelei de când Gigi a preluat echipa. N-a ţinut cont niciodată de cine-i impresariază pe Gardoş, Chipciu sau Tănase, ci a alcătuit cea mai competitivă echipă din lotul pe care-l avea la dispoziţie", a spus şi Meme.

Stau trei săptămâni în Spania

Lotul roş-albaştrilor se va reuni la data de 10 ianuarie 2014, când se vor relua pregătirile în vederea returului de campionat. Steliştii vor pleca în Spania pe 12 ianuarie, pentru primul cantonament, în care vor sta până pe 23 ianuarie.

În aceste 11 zile vor juca amicale cu Nurnberg, Bremen, Lucerna şi Dnipro. După trei zile scurte în ţară se va pleca apoi pe 26 ianuarie în cel de-al doilea stagiu, tot pe Costa del Sol, unde vor sta până pe 6 februarie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net