«E bine că l-aţi pedepsit pe Adrian Mutu!»

Ultima actualizare:

Atacantul de 32 de ani joacă titular în naţionala Greciei şi ne va face cu siguranţă zile fripte. E bine însă că deocamdată nu ştie cum. Acesta a auzit doar despre patru jucători români, dar îşi aminteşte înfrângrea suferită cu PAOK în Giuleşti, în anul 2005.

„N-am fost niciodată în România în vacanţă, dar Lazăr mi-a spus că este o ţară frumoasă, iar Bucureştiul e foarte modern, cu viaţă de noapte agitată şi multe mall-uri. Am venit însă de două ori în capitala voastră, pentru jocuri de Cupa UEFA. Rapid ne-a bătut cu 1-0, dar cu Dinamo am câştigat", a afirmat Salpingidis despre ţara noastră, după care a trecut la dubla de la baraj.

„Şi România şi Grecia sunt foarte bucuroase de tragerea la sorţi şi asta nu pentru că ne-am subestima reciproc. Noi am vrut să evităm Franţa, iar voi Portugalia, ceea ce e normal. Deocamdată nu ştiu mare lucru despre naţionala voastră. În afară de Lazăr am mai auzit de Goian, care joacă tot în Grecia, de Marica şi de Mutu. De el am înţeles că am scăpat. Mi s-a spus că e pedepsit de selecţioner şi asta e foarte bine. Era un jucător important pentru voi, cu mare experienţă. Toate acestea nu înseamnă însă nimic. Oricine se poate califica la Mondial", a declarat Salpingidis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net