Fellaini, Maldini și Dybala, infectați cu coronavirus

fellaini.jpg

Fellaini e primul jucător care activează în China care a fost depistat cu coronavirus
Fellaini e primul jucător care activează în China care a fost depistat cu coronavirus
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

În Europa, tot mai multe vedete ale fotbalului mondial au fost atacate de coronavirus, iar în Italia lista sportivilor descoperiți pozitiv crește de la o zi la alta.

În weelens, alte nume mari s-au adăugat pe această listă: legenda lui AC Milan, Paolo Maldini, în prezent director tehnic al clubului, dar și atacantul lui Juventus, Paulo Dybala. Aceștia au intrat în contact cu persoane bolnave și apoi au dat virusul și apropiaților. Maldini fiului său, Daniel, care este atacant chiar la gruparea milaneză, iar argentinianul iubitei sale, Oriana Sabatini. De altfel, Dybala este al treilea fotbalist de la Juventus care s-a îmbolnăvit, după Matuidi și Rugani.

De asemenea, a fost depistat pozitiv în China: fostul Internaţional belgian Marouane Fellaini, acum la formaţia Shandong Luneng.

Fellaini a revenit în China, vineri, iar autorităţile l-au plasat în carantină pentru două săptămâni. Totodată, mijlocaşului i s-a efectuat un test, care a ieşit pozitiv. Asimptomatic, Fellaini se află sub observaţie medicală la un spital din Jinan.

El este primul fotbalist din China testat pozitiv cu Sars-CoV-2.

Loading...