După maşină, Balotelli are şi ghete camuflate!

Ultima actualizare:
Balotelli
Balotelli

Mario Balotelli a uimit pe toată lumea în urmă cu câteva luni, când încă juca pentru englezii de la Manchester City.  Atacantul a apărut atunci la un antrenament cu maşina sa, un senzaţional model Bentley Continental GT, în valoare de 250.000 de euro, vopsit în culorile armatei.

Ieri, un producător de încălţăminte sportivă a scos pe piaţă nişte ghete de joc speciale, vopsite la fel ca maşina sa şi cu mesajul: Balo is back, alături de steagul Italiei. Provocarea lansată este următoarea: Are Balotelli curaj să şi joace cu ele într-un meci oficial? Cunoscându-i nonconformismul, de ce nu?


    Balotelli
Balotelli

Alte nebunii ale lui Mario:

- A făcut sex cu un topmodel la etajul vilei sale în timp ce prietena sa îl aştepta la parter- Şi-a dat foc la casă după ce a lansat două artificii pe geamul de la baie- A aruncat cu săgeţi de darts de la balcon în juniorii lui Manchester City- În timpul unui meci al lui Manchester City, când era rezervă, stătea pe bancă şi se juca cu iPad-ul- Mama lui l-a trimis la cumpărături să-i aducă un fier de călcat. A venit după cinci ore cu o camionetă din care s-au descărcat o trambulină gigant, două scutere Vespa şi un set de tenis de masă.- A plătit la club amenzi în valoare de 350.000 de euro- Maseratiul său a fost ridicat de 27 de ori de poliţie pentru că era parcat neregulamentar- A intrat prin efracţie într-o închisoare de femei în 2010

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net