Dumitru Dragomir: "Problema e că Becali nu a vrut să plătească atât cât au cerut ăia!"

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că Gigi Becali a pierdut dreptul de folosire al numelui Steaua în favoarea Clubului Sportiv al Armatei fiindcă nu a vrut să achite în jur de două milioane de euro, atât cât ar fi cerut şefii Ministerului Apărării Naţionale (MApN).

"Se judecă de multă vreme. Problema e că Gigi nu a vrut să plătească atât cât i-au cerut ăia. În 2004 nu au revendicat cei de la clubul sportiv, dar acum o revendică. El i-a deranjat atunci pe generalul Zisu, pe miniştrii care au fost atunci, iar aceia s-au ţinut de el", a spus Dragomir, la Dolce Sport.

"MApN cred că îşi face echipă şi va juca în judeţ şi urmăresc să vândă sigla cu un milion sau două. Acum că e Steaua mea sau Steaua ta, palmares, lumea vine să îl vadă pe Sănmărtean, pe Chipciu, pe Prepeliţă. Băi, fraţilor, e altceva, mânca-v-aş pălăriile voastre. Lumea vrea să vadă jucătorii, nu sigla Steaua. Lumea trebuie să înţeleagă că Gigi e şantajat acum şi că nu are bani să plătească. E exagerată treaba asta, pentru că Becali a plătit foarte multă chirie la stadionul acela pe care nu l-au făcut ei. A băgat bani mulţi în el, nu au făcut nimic cei de la MApN. Nu cred că au dreptate, dar în ţara asta mai e dreptate? E o hotărâre definitivă şi irevocabilă şi nimeni nu o poate întoarce, doar să cumpere din nou denumirea", a completat Dragomir.

Fostul şef al Ligii susţine că Gigi Becali va putea folosi numele Steaua, doar dacă va alătura încă un cuvânt: "Dacă îi zice numai Steaua, nu are voie. Dacă îi zice Noua Stea, New Steaua, Steaua lui Becali, Steaua Sfântul Gheorghe sau Steaua lui Iisus, pentru că el e credincios, atunci poate să îi spună oricum, numai Steaua nu. Dacă s-ar numi Steaua Becali, atunci lumea l-ar urî pe Gigi".

Instanţa supremă a anulat printr-o decizie irevocabilă marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali în procesul intentat de Clubul Sportiv al Armatei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net