Dumitru Dragomir: ”La națională va fi antrenor un ratat fără serviciu”

Ultima actualizare:

Meciul cu Spania ar fi de dorit să fie ultimul al lui Cosmin Contra pe banca naționalei României, dar problema este că nu se știe cine îi va succeda.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că abia peste trei săptămâni se va decide care este direcția pe care o va lua naționala în privința barajului Ligii Națiunilor: se va continua tot cu Contra sau va fi numit un alt selecționer. ”O decizie finală în privinţa staff-ului tehnic va fi luată în maximum 3 săptămâni, în această perioadă se va întruni Comisia Tehnică, urmată apoi de o şedinţă a Comitetului Executiv. Nici eu, nici directorul tehnic, nici vreun alt reprezentant al FRF nu a discutat cu niciun antrenor în această perioadă”, a declarat pentru DigiSport Burleanu.

Totuși, în presă au apărut anumite informații, în special legate de refuzurile lui Hagi și Petrescu, primii doi favoriți la nominalizare. Iar una dintre cauzele acestor refuzuri a fost și salariul considerat mic, 360.000 de euro pe an, pentru o asemenea responsabilitate. Lucru recunoscut și de fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir. „De pe listă trebuie excluși Lucescu și Petrescu. Poate vine Rădoi, dar cred că și el va refuza. Echipa României trebuie formată din jucători tineri, iar părerea mea e că Gică Hagi ar fi cel mai bun. El său Rădoi. Dar cred că și ei vor refuza.

Avem antrenori tari, Lucescu, Petrescu, Rednic, Șumudică, Hagi, dar nu va veni nimeni. Oricine vine acum se va compromite. La națională nu ai jucători de valoare.  Cel care va veni, vă spun eu, că e un antrenor ratat. Vine un ratat fără serviciu! Trebuie un antrenor bun și plătit cu cât merită. Pentru omul de rând 360.000 de euro e mult. Dar Petrescu și Hagi trebuie să primească suma asta pe lună”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net