Duminică e Steaua - Rapid! Se anunţă iar „foc” pe Arena Naţională

Ultima actualizare:

    Fanii Rapidului şi ai Stelei vor fi din nou faţă în faţă pe Arena Naţională
Fanii Rapidului şi ai Stelei vor fi din nou faţă în faţă pe Arena Naţională

Câştigătoarea ligii a patra, zona Bucureşti, se decide duminică în marele derby Rapid – Steaua, pe cel mai mare stadion al ţării.

Peste 35.000 de specatori au asistat pe „Arena Naţională”, la mijlocul lunii aprilie, la meciul din sezonul regular dintre Steaua şi Rapid. Din păcate, acea întâlnire s-a soldat cu incidente grave în tribune, provocate în egală măsură de galeriile celor două echipe şi de deficienţele organizatorice.

Atunci, partida s-a încheiat cu 3-1 în favoarea giuleştenilor, însă nimic nu s-a decis în ceea ce priveşte câştigătoarea Ligii a 4-a, zona Bucureşti. Pentru că regulamentul a prevăzut un play-off între primele patru clasate, steliştii manageriaţi de Marius Lăcătuş şi rapidiştii conduşi din teren de veteranii Pancu şi Daniel Niculae au ajuns la ora adevărului. Duminică, derby-ul Academia Rapid – CSA Steaua nu poate avea decât o singură câştigătoare, echipa care se va califica în „barajul” pentru liga a treia cu o grupare din judeţul Giurgiu.

În condiţiile în care au trei puncte avans înaintea partidei decisive, giuleştenii îşi permit şi un egal împotriva roş-albaştrilor. În schimb, CSA Steaua n-are decât varianta victoriei, astfel că derby-ul se anunţă unul de foc atât pe gazon cât, mai ales, în „războiul” fanilor. Rămâne de văzut dacă organizatorii de la Asociaţia Municipală de Fotbal (AMFB) vor reuşi să evite incidentele care au umbrit meciul din urmă cu două luni. Faţă de precedenta întâlnire, suporterii celor două echipe nu vor avea la dispoziţie decât primul inel al „Arenei Naţionale”, asistenţa maximă fiind limitată la aproximativ 20.000 de spectatori.

Clasamentul în play-off

1. Academia Rapid  9p

2. CSA Steaua      6p

3. CS Dinamo      2p

4. FC Tricolor      0p

*Se califică la barajul pentru liga a treia doar prima clasată. În baraj, câştigîtoarea zonei Bucureşti va întâlni învingătoarea ligii a patra din judeţul Giurgiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net