Duckadam: „Din 22 de stelişti, 18 se gândesc doar la bani”

duckadam.jpg

helmuth duckadam
Helmuth Duckadam crede că ştie care e problema la FCSB
Foto: Click!

Roş-albaştrii sunt lideri în Liga 1, dar jocul nu-i recomandă să spere că vor rămâne acolo până la final. Iar după chinuiala cu Iaşiul preşedintele de onoare le-a sărit de gât lui Alibec şi compania.

”Una e Iași și alta e Steaua. Am adus jucători de la Iași, i-am adus pe cei mai buni de la Botoșani, n-au făcut față. Nu știu dacă e neapărat presiunea, eu spun că e automulțumire. Vii de la un salariu 5.000 la unul de 10.000 de euro - 15.000 de euro. Mai avem mentalitatea lui Ilie Dumitrescu sau a lui Danciu, de pe vremuri? Sunt foarte departe vremurile. 

Acum se spune că nu contează banii la un meci Steaua - Dinamo. Cum să nu conteze, pe sărăcie? Când ai o primă de 5.000 de euro sau de 10.000 de euro, cum să nu conteze? Fac pariu că din 22 de jucători pe teren, cel puțin 18 se gândesc numai banii ăia. Toată lumea spune că nu contează, dar eu nu cred. Acum, jucătorii sunt profesioniști și joacă pentru bani, nu mai au ei treabă cu Steaua”, a spus Duckadam, invitat în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Loading...

Citește și