Duckadam ar putea fi operat pe inimă

Ultima actualizare:

Helmuth Duckadam (54 de ani) a venit la Spitalul de Urgenţă Floreasca la sfârşitul săptămânii, acuzând durere în piept şi tulburare de ritm cardiac. „Prezenta fenomene de angină şi tulburare de ritm cardiac. Joi (n.r. azi) va face coronarografie. În funcţie de rezultatele investigaţiilor, se va stabili dacă pacientul va fi supus unei intervenţii chirurgicale pe cord", au spus medicii din echipa care se ocupă de Helmuth Duckadam.

„M-am internat deoarece au descoperit medicii că am pulsul scăzut, apoi au apărut altele. Nu mă simţeam eu prea bine şi am zis să trec pe la spital, şi aşa s-a ajuns la spitalizare. Nu am slăbit exagerat în această perioadă, am dat jos vreo 16 kilograme, dar mai trebuie să dau câteva. Acum, ce să zic, sper să fie bine, nu vreau să mă plâng pentru ca lumea iarăşi să spună nu ştiu ce lucruri despre mine. Am încredere în echipa de medici de la Floreasca, mă las pe mâna lor", a declarat Helmuth Duckadam pentru „Ring".

„Sunt internat de sâmbătă, pentru că nu puteau medicii să facă totul decât aşa. Nu poate să fie bine când eşti în spital. Până nu îţi faci analize bănuieşti că ai avea ceva, dar după aceea vezi ce spun rezultatele. După o anumită vârstă te apucă toate. Mulţi spun că trebuie să duci o viaţă sănătoasă, însă am aici cu mine pe cineva care nu a fumat, nu a băut, a mâncat natural toată viaţa şi acum i s-au înfundat arterele. Cum îţi este norocul, totul depinde de ce organism ai", a mai spus Duckadam.

A mai fost operat anul trecut

Duckadam a suferit anul trecut, la 25 septembrie, o operaţie pentru eliminarea cheagurilor de sânge de pe artera braţului drept şi introducere a unei grefe pe porţiunea de arteră subţiată. El a fost atunci diagnosticat cu insuficienţă arterială acută la braţul drept, fiind operat de o echipă condusă de medicul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului Floreasca.

Duckadam declara la externare că va fi nevoit să îşi schimbe stilul de viaţă în proporţie de 70 la sută, să îşi ordoneze viaţa, să ia foarte multe medicamente şi să facă periodic investigaţii. Stelistul a fost atunci internat în Spitalul Floreasca din 19 septembrie până în 12 octombrie 2012.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net