Dragomir îl avertizează pe Burleanu. "Ai grijă cu Mircea Sandu! E diabolic!"

Ultima actualizare:

    Reghecampf  l-a ameninţat  cu bătaia  pe Dumitru  Dragomir
Reghecampf l-a ameninţat cu bătaia pe Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a ieşit din fenomen după ce a pierdut alegerile pentru şefia LPF, dar se comportă în continuare ca şi când ar şti tot ce mişcă în fotbalul românesc. Ultima ieşire a lui "Corleone" îi are ca subiecţi pe fostul şi actualul preşedinte al FRF.

Mai exact, Dragomir îl sfătuieşte pe novicele Răzvan Burleanu să aibă grijă la Mircea Sandu, pentru că este un om foarte periculos şi uns cu toate alifiile. "Lui Burleanu îi dau un termen de graţie de un an de zile şi apoi vedem dacă are sau nu valoare. Pînă atunci eu spun că e un tînăr de perspectivă şi va face carieră, dacă nu e ranchiunos. Şi eu spun că Burleanu are nevoie de Mircea Sandu. Eu dacă aş fi în locul lui Burleanu, l-aş ţine mai strîns pe Mircea Sandu, pentru că UEFA nu e un joc. Degeaba spun ei că au luat legătura cu Ionuţ Lupescu.

Lupescu e tare la UEFA, dar nu e mai tare ca Mircea Sandu. Mircea Sandu e diabolic şi e încă pe funcţie. Ar trebui ca în doi-trei ani România să pună pe cineva în locul lui Mircea Sandu, pe Burleanu eventual. Îi recomand lui Burleanu să ţină cont de Mircea Sandu şi să-l ţină aproape".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net