Doar «valiza» lui Gigi stă în calea Viitorului

Ultima actualizare:

    Viitorul are nevoie de o victorie  cu CFR Cluj în seara asta pentru  a cuceri primul titlu de campioanăFoto: Sportpictures.eu
Viitorul are nevoie de o victorie cu CFR Cluj în seara asta pentru a cuceri primul titlu de campioanăFoto: Sportpictures.eu

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că şi-a luat toate măsurile pentru ca titlul să fie luat în această seară de roş-albaştrii şi nu de marea favorită Viitorul. Nu-i exclus ca Becali să fi umblat şi la „valiza” cu bani, aşa cum făcea pe vremuri.

Dacă puştii lui Hagi îşi câştigă meciul de pe teren propriu cu CFR Cluj, şampania se va deschide la Ovidiu, nu în Bucureşti, acolo unde FCSB-iştii şi dinamoviştii stau la pândă. Aşadar, Viitorul e singura dintre cele trei candidate la titlu care depinde sută la sută de propriul rezultat.  “Dacă CFR joacă, eu cred că Viitorul nu-i poate bate, asta este părerea mea. Se poate ca nici noi să nu batem Craiova, este posibil orice. Eu m-am băgat şi o să luăm titlul, o să vedeţi”, a precizat ieri Gigi Becali. Enigmatic, patronul FCSB lasă astfel de înţeles că a umblat la “butoanele” necesare pentru ca CFR Cluj să joace pe viaţă şi pe moarte pentru a scoate un rezultat pozitiv cu Viitorul. Probabil că nimeni nu va afla cum s-a băgat Gigi Becali, dar în asemenea cazuri nu poate fi vorba decât de bani sau de promisiuni în direcţia jucătorilor de la CFR. Lipsiţi de orice altă miză sportivă, câţiva dintre fotbaliştii importanţi ai ardelenilor, în frunte cu mijlocaşul Ciprian Deac şi fundaşii Horj şi Larie, ar urma să fie premiaţi în mod neoficial de Gigi Becali. Dacă transferul unor bani negri este destul de dificil în 2017, ţinând cont şi de antecedentele lui Gigi Becali cu “valiza” din 2008, omul de afaceri are la dispoziţie o altă armă, la fel de eficientă. Astfel, dacă FCSB ia titlul din mâna Viitorului, să nu ne mirăm dacă Deac, Horj sau Larie vor fi primele transferuri făcute de Gigi Becali în vara care urmează, pe salarii consistente. Dacă mai punem aici şi mirajul unei posibile participări în grupele Ligii Campionilor, ne dăm seama că cel puţin o parte dintre fotbaliştii CFR-ului vor juca meciul vieţii diseară.

«Valiza» din 2008 l-a dus la puşcărie


    Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali se fereşte să mai facă aceleaşi greşeli ca în urmă cu aproape un deceniu. În 2008, patronul Stelei le-a promis 1,7 milioane de euro jucătorilor de la Universitatea Cluj pentru a-i încurca în ultima etapă pe cei de la CFR Cluj, rivala roş-albaştrilor în lupta pentru titlu. Ulterior, dosarul “Valiza” i-a adus lui Gigi Becali o condamnare la trei ani de închisoare cu executare. “Pe vremuri, la ora asta spuneai pe faţă: aveţi primă de 200.000 de euro sau de 15.000 de jucător”, a recunoscut zilele trecute Becali, semn că acum nu mai lucrează pe faţă, ci prin alte metode, mai ascunse.

Adi Mutu trage şi el de Deac


    Adi Mutu
Adi Mutu

Pe locul trei înaintea ultimei etape, dinamoviştii au nevoie de o minune (Viitorul şi FCSB să nu câştige, iar „câinii” s-o învingă pe Astra) pentru a fi primii la finalul campionatului. La fel ca Gigi Becali, Adrian Mutu a încercat şi el să-l motiveze suplimentar pe Ciprian Deac, principalul om de gol al CFR-ului în disputa de azi cu Viitorul. „Îl cunosc şi pot spune că ne interesează. Ne-ar aduce un plus de valoare”, a spus Mutu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net