«Divorţul» de Ando costă 125.000 €

Ultima actualizare:

Contestat de fanii lui Dinamo, nemulţumiţi de jocul şi de rezultatele favoriţilor din acest sezon, Andone poate pleca de la Dinamo cu buzunarele pline. „Fălcosul" are o clauză-surpriză în contract. Pentru că şi-a îndeplinit cele două obiective, clasarea pe un loc de cupă europeană, chiar dacă pe ultima poziţie care asigură calificarea în Europa League, şi a început procesul de reconstrucţie la nivelul lotului, Andone trebuie să primească 125.000 de euro, echivalentul unui salariu anual.

Din acest motiv, dar şi pentru că vor să asigure continuitatea procesului de întinerire început de Andone, şefii lui Dinamo vor să-l păstreze pe „Fălcos".

Ieri, tehnicianul s-a întâlnit cu acţionarii Badea şi Săvulescu, aceştia propunându-i să semneze un acord până în 2013. Spre surprinderea lor, Andone a ezitat să accepte oferta, ba, mai mult, le-a spus că e înclinat să plece de la Dinamo.

În întâlnirea de trei ore de la care a lipsit Cristi Borcea, s-au dat cărţile pe faţă. Părţile şi-au reproşat una alteia greşelile comise pe parcursul sezonului, iar la final Ando a cerut timp de gândire pentru a analiza oferta de prelungire a contractului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net