«Divorţul» de Ando costă 125.000 €

Citeste tot despre: 

Chiar dacă a terminat abia pe locul şase în campionat, ultimul care duce în Europa, şi a pierdut finala Cupei împotriva Stelei, Andone va primi compensaţii financiare în caz că va fi dat afară!

Contestat de fanii lui Dinamo, nemulţumiţi de jocul şi de rezultatele favoriţilor din acest sezon, Andone poate pleca de la Dinamo cu buzunarele pline. „Fălcosul" are o clauză-surpriză în contract. Pentru că şi-a îndeplinit cele două obiective, clasarea pe un loc de cupă europeană, chiar dacă pe ultima poziţie care asigură calificarea în Europa League, şi a început procesul de reconstrucţie la nivelul lotului, Andone trebuie să primească 125.000 de euro, echivalentul unui salariu anual.

Din acest motiv, dar şi pentru că vor să asigure continuitatea procesului de întinerire început de Andone, şefii lui Dinamo vor să-l păstreze pe „Fălcos".

Ieri, tehnicianul s-a întâlnit cu acţionarii Badea şi Săvulescu, aceştia propunându-i să semneze un acord până în 2013. Spre surprinderea lor, Andone a ezitat să accepte oferta, ba, mai mult, le-a spus că e înclinat să plece de la Dinamo.

În întâlnirea de trei ore de la care a lipsit Cristi Borcea, s-au dat cărţile pe faţă. Părţile şi-au reproşat una alteia greşelile comise pe parcursul sezonului, iar la final Ando a cerut timp de gândire pentru a analiza oferta de prelungire a contractului.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1