Dinu Gheorghe a depus la Comisii un memoriu copiat la xerox!

Ultima actualizare:

    Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Preşedintele Stelei Valeriu Argăseală a declarat că oficialul Astrei, Dinu Gheorghe, a copiat memoriul pe care Steaua la înaintat Comisiei de Disciplină a LPF, înlocuind numele său cu cel al lui Mihai Stoica.

"Cei de la Astra au făcut aprecieri împotriva echipei noastre indiferent cu cine jucam şi aţi văzut că nu am răspuns, dar am făcut o plângere la Comisia de Disciplină pe care am înaintat-o cu două săptămâni în urmă. Şi astăzi, când am fost chemat la comisie, am anunţat cu titlu de informaţie că fie vrând să-şi bată joc de comisii, fie vrând să minimalizeze rolul comisiilor sau pur şi simplu arătând care este nivelul de înţelegere al acestui fenomen şi de comportament ca atare, au copiat plângerea făcută de clubul nostru, de fapt au tras-o la xerox şi nu au schimbat decât numele înfierându-l pe managerul general Mihai Stoica şi cerând aceleaşi lucruri. Măcar să fi respectat munca noastră şi să nu fi copiat-o", a spus Argăseală.

"Să înţeleagă domnul Dinu Gheorghe că nu am absolut nimic cu dânsul, ba din contră, îl las să vorbească şi chiar îl rog să vorbească foarte mult, dar atât timp cât vor exista atacuri împotriva Stelei, ne vom apăra în limitele regulamentului, deci vom face plângeri. E un mijloc de apărare al clubului nostru"

Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a menţionat că plângerea împotriva lui Dinu Gheorghe a fost făcută după ce acesta a declarat că fundaşul celor de la Pandurii Târgu Jiu, Hristou Paraskevas, nu şi-a apărat corect şansele în meciul cu "roş-albaştrii".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net