Dinamoviştii s-au reunit! Patru nume noi în lotul lui Stoican!

Ultima actualizare:

Jucătorii Antonio Asanovici (care a fost împrumutat la Corona Braşov), Gelu Velici (Ceahlăul), Ionuţ Cioinac (ASA Târgu Mureş) şi Ştefan Bărboianu (Astra) sunt noutăţile din lotul dinamoviştilor.

Atacantul polonez Kamil Bilinski va sosi în România în cursul după-amiezii şi mâine va fi prezent la vizita medicală alături de ceilalţi jucători din "Ştefan cel Mare". Tot acolo se va prezenta şi mijlocaşul francez Steven Thicot, care a fost învoit pentru azi.

Pentru prima fază a pregătirilor din ţară, antrenorul Flavius Stoican va avea la dispoziţie 32 de jucători, printre care mai mulţi fotbalişti de la echipa a doua. În lotul care se va deplasa Antalya, Stoican va avea 28 de fotbalişti.

În această perioadă, Dinamo va efectua două cantonamente, unul în Antalya, în perioada 13-24 ianuarie, şi unul în Spania, la Marbella, în perioada 28 ianuarie - 9 februarie.

"Luchin şi Curtean sunt la Dinamo, dar dacă vor fi oferte pentru ei, vor pleca. Steaua nu a făcut vreo ofertă concretă pentru Srdjan.

Jucătorii nu au venit cu kilograme în plus, dar e adevărat că sunt vreo doi care au depăşit puţin limita impusă, dar nu vom amenda pe nimeni, nu sunt adeptul amenzilor.

În Antalya, primul nostru turneu, vom disputa mai multe partide amicale. Vom juca cu formaţia de pe primul loc din Azerbaidjan (n.r. Karabakh), cu Cernomoreţ Odesa şi, poate, cu Rubin Kazan. Apoi, în Spania participăm la un turneu la care s-au înscris  Dinamo Moscova şi Dinamo Kiev.

Referitor la transferuri, în acest moment, Dinamo negociază pentru Sergiu Buş, să vedem dacă va veni", a spus antrenorul Flavius Stoican într-o conferinţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net