Dinamoviştii râd de stelişti! Vezi ce siglă au propus pentru clubul rival!

Citeste tot despre: 

Steaua lui Becali a devenit FCSB şi Clubul Sportiv al Armatei vrea să interzică şi folosirea acestor iniţiale. Acum, omul de afaceri a dat CSA şi OSIM în judecată şi cere anularea mărcii pe care a pierdut-o acum doi ani la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cazul a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti şi, potrivit ziare.com, un termen a fost stabilit pentru 1 martie. Sursa citată menţionează că, în cazul în care va câştiga procesul, Becali speră să folosească, din nou, marca şi numele Steaua.

Până când situaţia se va lămuri, ultraşii dinamovişti au propus o variantă de emblemă pentru clubul rival.

În centru este Meme Stoica, directorul sportiv al roş-albaştriilor şi un personaj detestat de "câini", iar pe cap, mâini şi picioare are câte un jalon, imaginea de ansamblu formând o stea.

sigla steauaZoom
Noua "siglă" a Stelei
foto: facebook Ultras Tei Dinamo Bucuresti

 

loading...
Loading...

Citește și

  • csa steaua

    Marius Lăcătuş a fost numit antrenor-coordonator al echipei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei. Formaţia va folosi emblema FC Steaua.

  • Înaintea derby-ului Steaua – Astra, disputat aseară, patronul Gigi Becali le-a transmis un mesaj clar celor care intenţionează să pună bazele unei alte echipe cu numele Steaua. În urmă cu câteva zile, apăruseră zvonuri cum că Armata, împreună cu potenţi oameni de afaceri grupaţi în Rotary Club (cunoscut pentru legăturile sale cu francmasoneria), pun la cale un plan secret.