Dinamo, prima înfrângere acasă din ”era spaniolă”

Ultima actualizare:

    Dinamo a fost învinsă acasă de UTAFOTO: Sportpictures.eu
Dinamo a fost învinsă acasă de UTAFOTO: Sportpictures.eu

UTA a dat lovitura la București, pe terenul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Arădenii s-au impus cu scorul de 1-0 în fața dinamoviștilor.

Dinamo a suferit prima înfrângere acasă din ”era spaniolă”. Eșecul a venit când nimeni nu se aștepta, ”câinii” fiind considerați favoriți după prestațiile din ultimele meciuri. Numai că așteptările lor nu s-au transformat în realitate, Hora marcând, din penalty, unicul gol al meciului încheiat cu victoria formației UTA Arad.

Lovitura de la 11 metri a fost acordată în minutul 42, după un fault al lui Puljic la Ursu.

Antrenorul dinamoviștilor, Cosmin Contra, era foarte supărat după meci: "Cred că dacă nu tratezi fotbalul cu seriozitate, când permiţi unele lucruri unei echipe ca UTA, primeşti o palmă. Ne-am crezut că intrăm pe teren şi vom defila cu UTA. Se pare că sunt singurul vinovat, pentru că nu am ajuns la jucători, deşi le-am atras atenţia. Vom lua nişte măsuri, nu putem să continuăm aşa. Jucătorii s-au relaxat, au crezut că după o victorie intrăm pe teren şi câştigăm cu tricoul pus pe noi. Nu cred că pentru derby-ul cu FCSB este nevoie de motivare, când este vorba de un derby altfel stau lucrurile", a declarat Contra la Digisport.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net