Derby-urile vă aduc primii bani din 2018. Arsenal - Chelsea dă foc Londrei

c7b09a71b1464874abfea700b833d80f.jpg

Arsenal - Chelsea, Juventus - Torino și Benfica - Sporting sunt primele șocuri care vă pot îmbogăți chiar la început de an
Foto Click!

Vrând, nevrând, 2017 a rămas în spate cu ale lui bune sau rele. Pariorii caută tot timpul restarturi sau momente 0, mai ales atunci când nu se leagă nimic. Și ce moment mai bun poate fi pentru asta decât un nou început de an?

superbet.jpg

Rubrică sponsorizată de Superbet
Foto Click!

Iar Superbet e aici pentru a satisface pretențiile jucătorilor adevărați și a vă călăuzi spre distracție și bani. Ne și ajută calendarul! În a treia zi a lui 2018 fotbalul european ia foc, aproape la propriu. În neobosita Anglie, în Portugalia și în Italia sunt programate trei derby-uri de legendă, care la Superbet au o mulțime de variante de pariere. La Londra, Arsenal și Chelsea se înfruntă pe Emirates în meciul celor mai titrate echipe din Capitală. Partida nu mai are miză pentru titlu, dar cu atât mai bine pentru pariori! Se anticipează goluri multe de ambele părți și Superbet sare la cap cu o cotă de 1,70 pentru minimum 3. Ceva mai mică, dar mai sigură este cota pentru GG (ambele marchează), 1,53. O nebunie va fi și pe Da Luz, din Lisabona, unde Benfica primește vizita concitadinei Sporting într-un meci pe viață și pe moarte care o poate elimina pe învinsă din lupta la titlu. Un egal, la o Supercotă de 3,25, pare cel mai nimerit pronostic, dar Superbet vă oferă 2,12 dacă încercați totuși varianta de derby cu minimum 3 goluri înscrise. Piemontul e și el sub asediu fotbalistic din primele zile ale lui ianuarie, Juventus și sora sa vitregă, Torino luptându-se în sferturile Cupei Italiei. Juve are o cotă de 1,40 și par bani simplu de câștigat din moment ce, pentru prima dată după mulți ani, titlul nu mai pare așa de sigur pentru alb-negrii, iar Cupa ar sava imaginea. Pentru rotunjirea câștigului final la un bilet cu pariuri multiple e bine să știți că se joacă meciuri de Cupa Regelui în Spania, cu Sevilla, Alaves și Atletico Madrid având cote foarte atrăgătoare, de 1,55, 1,22 și 1,63, pe terenurile unor echipe de ligi inferioare, Cadiz, Formentera și Lleida. De asemenea, nu uitați nici de regalul din tenis, sport în care a început pregătirea pentru Australian Open. Ochii noștri sunt la Shenzhen, unde Simona Halep vrea trofeul. Începeți 2018 la turație maximă alături de Superbet!

*Cotele mai pot creşte până la startul jocurilor. Pentru a profita de pariuri unice pe piaţă la cote mărite intră pe superbet.ro la secţiunea Pariuri Speciale care se afişează în ziua meciurilor!

Loading...

Citește și

  • Sâmbătă şi duminică se dispută confruntări din opt ligi ale Angliei, patru divizii scoţiene, Premier League-ul galez şi etapa cu numărul 19 din Serie A italiană. E clar că toţi ochii pariorilor vor fi îndreptaţi către aceste competiţii cu speranţa unei ultime lovituri în 2017.

  • Fotbalul italian este unul dintre puţinele din vestul Europei care nu face pauză în preajma sărbătorilor de iarnă. Alături de englezi şi de belgieni, peninsularii oferă pariorilor de meserie o bună gură de oxigen în această perioadă mai săracă în evenimente.

  • Real Madrid – Barcelona a depăşit de mult graniţa unui simplu joc de fotbal, dar conjunctura în care se dispută cel de sâmbătă îi dă o şi mai mare emoţie. Iar dacă peste el presari şi condimentul unui bilet bine plasat, atunci cele 90 de minute devin electrizante, iar locul din faţa televizorului, un mini-Santiago Bernabeu.

  • La fiecare sfârşit de an modest în realizări avem obiceiul de ne propune lucruri mari pentru viitor, unele realizabile, altele mai puţin. Speranţele mor însă ultimele şi atât timp cât nu ne costă nimic măcar să visăm frumos. Dintre toate câte ne trec însă prin cap în ce ne aşteaptă pe plan sportiv în 2018, cinci obiective ar trebui să ne preocupe mai mult.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1