Derby-ul Galatasaray - Fenerbahce, amânat din cauza teroriştilor!

Ultima actualizare:

    Stadionul Galatasaray a fost repede evacuatfoto: arhivă personală
Stadionul Galatasaray a fost repede evacuatfoto: arhivă personală

Meciul Galatasaray - Fenerbahce, programat duminică, a fost suspendat din cauza atentatului de sâmbătă din Istanbul, forţele de ordine având indicii că şi derby-ul va fi scena unui atac terorist.

Partida era programată pentru ora 20:00, ora României. Autorităţile au luat această decizie din cauza unei posibile ameninţări teroriste, având în vedere numărul mare de spectatori care ar fi trebuit să asiste la derby-ul campionatului Turciei, pe Turk Telekom Arena din Istanbul.

Potrivit cotidianului Hurriyet, Ministerul de Interne din Turcia a anunţat că există indicii, obţinute de către poliţie şi de către serviciile secrete, potrivit cărora meciul Galatasaray Istanbul - Fenerbahce Istanbul era ţinta unui atac terorist. Au fost luate măsuri de siguranţă excepţionale în zona stadionului, un elicopter al poliţiei a survolat arena şi mai mulţi suporteri ai echipei gazdă, Galatasaray, au fost evacuaţi din stadion.

Iniţial, federaţia de fotbal din Turcia a decis ca meciul să se dispute fără spectatori în tribune, dar decizia finală a fost ca meciul să fie reprogramat pentru o dată care va fi anunţată ulterior. Fenerbahce ocupă locul 2 în campionat, cu 59 de puncte. Galatasaray se află pe poziţia a 5-a, cu 39 de puncte.

Trei israelieni şi un iranian au fost ucişi în atacul sinucigaş cu bombă comis sâmbătă la Istanbul, iar alte 36 de persoane au fost rănite în această explozie care a avut loc în apropierea unei clădiri guvernamentale, pe strada Istiklal, potrivit presei din Turcia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net