Debutul lui Şumi, stricat de Oli

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică îşi vrea banii
Marius Şumudică îşi vrea banii

Frate, frate, dar brânza-i pe bani! Cosmin Olăroiu l-a ajutat pe Marius Şumudică să prindă un contract bun în Emirate, iar ca bonus i-a împrumutat trei jucători pentru ca fostul rapidist s-o salveze pe Al Shaab de la retrogradare.

„Cadourile" de Crăciun ale lui Oli s-au oprit însă aici. Ieri, destinul a făcut ca Şumudică să debuteze la cârma noii sale echipe chiar împotriva „fraţilor" săi români Cosmin Olăroiu şi Mirel Rădoi, antrenorul şi liderul din teren al campioanei Al Ain.

Partida s-a jucat într-una din grupele Cupei Etisalat, o competiţie de mai mică importanţă. Al Ain şi-a confirmat statutul de favorită, trecând la pas de Al Shaab cu scorul de 2-0.

Pentru Şumudică n-a fost decât „încălzirea" în spaţiul arab, obiectivul său principal fiind salvarea de la retrogradare. Campionatul din Emirate a luat o scurtă pauză, urmând să fie reluat la finalul lunii ianuarie. În primăvară, Şumudică se va reîntâlni de două ori cu Olăroiu: mai întâi la 17 martie în returul din Cupă, apoi în campionat la data de 5 mai, adică exact în prima zi de Paşte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net