Daniel Pancu, tată pentru a treia oară! Iubita lui, manechinul Andra Teodorescu, prima poză cu burtica de gravidă

pancu.jpg

Daniel Pancu și iubita lui, Andra Teodorescu
foto: arhivă personală

Daniel Pancu va deveni tată pentru treia oară, la 43 de ani! Rapidistul și manechinul Andra Teodorescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în curând, cei doi vor deveni părinți.

Daniel Pancu și iubita lui, Andra Teodorescu, sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți. Viitoarea mămică a postat și prima imagine cu burtica de gravidă la vedere, pe contul personal de Instagram. Daniel Pancu și iubita sa, manechinul Andra Teodorescu, se află în acest moment într-o vacanță la malul mării, unde viitoarea mămică și-a afișat formele sarcinii. Manechinul a fost la primul control de rutină, iar lucrurile par să decurgă din ce în ce mai bine.

Fotbalistul a divorțat de doi ani!

Andra Teodorescu îl va face tată pentru a treia oară pe Pancu. Fotbalistul a divorțat în urmă cu doi ani de Mihaela. Pancu și fosta soție au decis că este mai bine să continue pe drumuri separate, după o relație care a durat 15 ani. Cei doi erau căsătoriți din 2009, însă lucrurile s-au răcit între ei și au convenit, într-un final, să pună capăt relației. Din rodul iubirii lor au rezultat doi copii, un băiețel, David Andrei, și o fetiță, Maria Victoria.

daniel-pancu-andra-teodorescu.jpg

Daniel Pancu, împreună cu iubita Andra Teodorescu, la mare
foto: Instagram

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1