Dănciulescu, sacrificat

danciulescu.jpg

Ionel Dănciulescu a scris istorie la Dinamo ca jucător, dar ca oficial nu va mai face „mulţi purici” la echipă
Foto: Mediafax
Citeste tot despre: 

După demiterea lui Mihai Teja, managerul sportiv Ionel Dănciulescu a fost trecut la munca de birou. E socotit ca un apropiat al fostului antrenor şi din vară ar putea părăsi echipa.

„Corbul” e cel mai plimbat om din club. După ce s-a retras, a ocupat funcţia de team manager, director general, antrenor interimar, director sportiv şi acum e doar manager. Nici el nu ştie exact ce atribuţii are, cert e că din martie, de când Teja a fost demis din cauza rezultatelor slabe, a fost trimis într-un birou şi nu mai are acces în viaţa echipei. Nu mai stă pe banca tehnică, nu-i mai însoţeşte pe „câini” în meciurile externe, iar la cele de acasă stă la tribuna oficială. Şi prezenţa în cantonamente sau la antrenamente e din ce în ce mai rară, iar, în aceste condiţii, la finalul sezonului Danciu va fi îndepărtat din club. „Probabil am deranjat pe cineva cu personalitatea mea. Mi s-a spus să stau mai în spate şi mi s-a reproşat că sunt prea apropiat de jucători. Când am zis că nu ar trebui demis Teja, mă refeream să nu sancţionăm antrenorul după un timp atât de scurt şi aş fi spus acelaşi lucru şi dacă era vorba despre Stoican”, a explicat el. 

 

Loading...

Citește și

  • Antrenorii din campionatul nostru au pozat tot timpul în nişte victime ale unor patroni neprofesionişti şi fără răbdare, care îi dau afară după prima înfrângere. Pe seama acestui fapt au fost puse şi demiterile de o frecvenţă uluitoare în Liga I, dar tehnicienii nu sunt chiar atât de nevinovaţi pe cât vor să pară.

  • Giani Kiriţă

    Când are ceva de spuns, spune, indiferent de consecinţe. Giani Kiriţă, care astăzi împlineşte 38 de ani, şi-a spus oful în studioul Adevărul Live. Fostul căpitan al lui Dinamo a dat de pâmânt cu actualii jucători ai celor din Şoseaua Ştefan cel Mare şi a dezvăluit lucruri neştiute din cariera şi viaţa lui.