Dan Petrescu şi Bogdan Mara, şefi la Târgu-Mureş

Ultima actualizare:

    ASA s-a luptat  pentru titlu  cu Steaua până  în ultima etapă   Foto: mediafax
ASA s-a luptat pentru titlu cu Steaua până în ultima etapă Foto: mediafax

ASA Târgu-Mureş a ratat titlul la mustaţă, dar ardelenii nu se lasă. Vor încerca asta şi stagiunea următoare, dar după plecările lui Narcis Răducan şi Liviu Ciubotariu, cu altă conducere.

Dan Petrescu, 47 de ani, a pornit în 2009 într-o aventură peste hotare, legitimat de succesul avut la Urziceni, unde a câştigat campionatul şi a jucat în grupele Ligii Campionilor. După şase ani la Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova şi Al-Arabi, “Bursucul” a ajuns însă într-o fundătură. Le-a luat milioanele qatarezilor, dar nu s-a înţeles cu arabii şi după câteva etape a fost data afară.

De atunci, parcă a contactat ciumă. Nimeni nu l-a mai angajat pe Petrescu, antrenor cu experienţă şi care a demonstrat că poate să facă performanţă din nimic. Cele câteva contacte din străinătate nu s-au concretizat, iar visul său de a antrena în Anglia s-a spulberat.

Astfel, ieşit de o bună bucată din circuit, Dan Petrescu nu mai rezistă pe bară şi a acceptat o ofertă de avarie din Liga I, chiar dacă declarase că nu e foarte încântat de o întoarcere acasă. Târgu Mureş pare însă trambulina perfectă pentru “Bursuc”, iar din sezonul următor o va antrena pe ASA.

Acolo va face echipă cu fostul său elev de la Urziceni, și cel căruia i-a botezat copiii, Bogdan Mara, care de această dată îi va fi şef. “Cele două părți s-au înțeles. Dacă până marți n-are o ofertă concretă de la echipele importante de afară cu care e în discuții, va semna cu Târgu Mureș. Singurul lui obiectiv e de a face o echipă care să lupte pentru titlu”, a confirmat Mara, noul preşedinte al ASA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net