Dan Petrescu se întoarce la CFR Cluj

Dan Petrescu.jpg

Dan Petrescu nu a putut să producă minunea în China şi după o nouă înfrângere, 0-2 acasă cu Guangzhou R&F, a retrogradat matematic
Foto: Click!

Manager sportiv al echipei de fotbal CFR Cluj, Bogdan Mara a confirmat că Dan Petrescu (51 de ani) urmează să ocupe functia de antrenor principal al echipei de fotbal CFR Cluj și va sta pe bancă de la următorul meci. "Am ajuns la un acord. Nu pot să vă dau detalii legate de durata contractului până nu semnează. Important este ca va fi antrenorul nostru si va sta pe banca de la urmatorul meci", a spus Mara pentru Agerpres.

Ulterior CFR Cluj a anunţat că Dan Petrescu a semnat un contract pe trei ediții de campionat: “Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Dan Petrescu, antrenorul care a cucerit ultimul titlu de campioană cu CFR Cluj, revine pe banca echipei noastre! Petrescu a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu formaţia campioană. Noi, toţi cei din familia CFR-istă, îi urăm „bun venit” şi multă baftă în Gruia! Organizare exemplară în joc, o defensivă de fier şi un atac extrem de eficient, acestea au fost calităţile pe care Dan Petrescu le-a imprimat echipei noastre în sezonul în care a cucerit cel mai important trofeu intern”, se arată pe site-ul grupării clujene. Totodată, s-a precizat că Alin Minteuan, care a asigurat interimatul la conducerea tehnică după despărţirea de Antonio Conceicao, va fi secundul lui Dan Petrescu, care după plecarea din vara trecută a antrenat echipa Guizhou Zhicheng, ce a retrogradat în liga a doua chineză.

Loading...