Dan Petrescu, "săgeţi" către FCSB: "Noi nu dăm pe facebook, noi ne vedem de echipa noastră"

dan petrescu

dan petrescu
Dan Petrescu
Citeste tot despre: 

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, s-a plâns că alte formaţii fac presiune asupra arbitriilor şi de fapt clubul său e dezavantajat. Totuşi, clujenii au victorii pe linie şi sunt liderii campionatului, în această etapă învingând pe FC Voluntari cu 2-0.

"Mă bucur că au fost serioşi, au fost două-trei greşeli, dar fiecare echipă mai face greşeli. Am avut noroc că Vâtcă ne-a salvat la momentul potrivit. Am marcat două goluri, am avut trei-patru ocazii mari în repriza a doua. Sunt foarte mulţumit de toţi jucătorii, de tot grupul. Singura mea nemulţumire a fost arbitrajul, pe care nu l-am înţeles. Şi nu-mi place că alte echipe vorbesc de noi şi am văzut nişte arbitraje...
Dar noi nu dăm pe facebook-uri, nu scriem, nu zicem, nu facem, noi ne vedem de echipa noastră. Echipa noastră să fie lăsată în pace. Cel puţin două roşii trebuia să ia Voluntariul...Să ne lase în pace să jucăm. Mie nu mi-a plăcut deloc ce a încercat acest arbitru, dar bine că nu a influenţat rezultatul. Toate echipele dau goluri din ofsaid, dau goluri cu faulturi. Şi noi dacă dăm gol din nu ştiu ce, gata, nu ştiu ce am făcut! Ultimele două meciuri am fost dezavantajaţi.
Am dat gol valabil cu Sepsi, acum cel puţin două roşii trebuiau să primească cei de la Voluntari. Asta înseamnă că presiunea pe care o fac alţii are efect", a spus Dan Petrescu.

Loading...

Citește și

  • CFR Cluj era obişnuită să obţină titluri şi să participe în grupele Ligii Campionilor, dar în ultimul timp nu a mai reuşit nici o astfel de performanţă. Pentru a reveni în top au ales un antrenor cu nume, Dan Petrescu, ce va fi prezentat oficial marţi.

  • dan petrescu

    CFR vrea să câştige din nou titluri şi să joace în grupele Ligii Campionilor şi şi-a adus un antrenor pe măsură. Dan Petrescu va conduce echipa către obiective, iar el va încasa 800.000 de euro pe an.