Dan Petrescu, ocol de peste 22.000 km

16-sport-petrescu-foto-sportpictures.eu-_dsc6130.jpg

Dan Petrescu se simte ca acasă la Krasnodar

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Inevitabilul s-a produs, iar Dan Petrescu a plătit cu postul rezultatele slabe pe care le-a avut la cârma echipei chineze Jiangsu Suning. Comparativ cu investiţiile şi transferurile făcute de asiatici, „Bursucul” n-a realizat mare lucru, echipa sa având prestaţii oscilante în campionat şi fiind eliminată din Liga Campionilor Asiei.

Dat afară de chinezi, Dan Petrescu se va întoarce aolo de unde a plecat în 2012, adică la conducerea grupării Kuban Krasnodar. Cel puţin aşa anunţă presa rusă, contractul dintre cele două părţi urmând să fie oficializat în zilele următoare. În Rusia, Petrescu nu se va duela cu Zenitul lui Mircea Lucescu, asta pentru că Kuban a retrogradat la capătul sezonului abia încheiat. Practic, tehnicianul român de 48 de ani va cunoaşte din nou aerul ligii secunde din Rusia, acolo unde a mai fost în stagiunea 2009-2010, tot cu echipa din Krasnodar. Între timp, Dan Petrescu a bătut lumea în lung şi-n lat, totalul distanţelor pe ruta Kuban Krasnodar – Dinamo Moscova – Al Arabi Doha – ASA Târgu Mureş – Jiangsu Suning – Kuban Krasnodar fiind de 22.706 kilometri.

Ocolul făcut de Dan Petrescu, în kilometri

Rută    Distanţă în kilometri

Krasnodar (Rusia) – Moscova (Rusia)    1.196

Moscova (Rusia) – Doha (Qatar)    3.568

Doha (Qatar) – Târgu Mureş (România)    3.362

Târgu Mureş (România) – Nanjing (China)    7767

Nanjing (China) – Krasnodar (Rusia)    6.813

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • „Bursucul” a confundat Asia comunistă cu libertinajele permise în Liga I şi a plătit scump. Patronii lui Jiangsu Suning n-au fost prea mulţumiţi de declaraţiile românului şi sunt pe cale să-l demită.

  • dan petrescu

    Dan Petrescu, antrenorul celor de la Jiangsu Suning, îl va avea sub comandă pe Luiz Adriano, de la Ac Milan, iar Gervinho, şi Guarin se pregătesc şi ei pentru aventura asiatică.

  • Sutele de milioane de euro cheltuite de patronii echipei se pare că au priit echipei antrenate de Dan Petrescu, Jiangsu Suning.

  • La primul meci oficial în 2016, echipa chineză antrenată de tehnicianul român s-a făcut de ruşine. Cu trei brazilieni de zeci de milioane de euro în lot (Ramires, Teixeira şi Jo), Dan Petrescu n-a fost în stare să câştige contra unei echipe cu nume imposibil, Becamex Benh Duong, reprezentanta modestului fotbal din Vietnam în Liga Campionilor Asiei.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul