Dan Petrescu își „înșală” soția cu Scoția? Glumele jurnaliștilor britanici

dan_petrescu.jpg

Dan Petrescu
Citeste tot despre: 

Surprins din nou în anturajul echipei Celtic Glasgow, antrenorul român a fost ținta unor ironii din partea jurnaliștilor britanici.

Numele scoțienilor de la Celtic se învârte ca un laitmotiv în jurul lui Dan Peterescu în acest sezon. Practic, cele mai importante realizări europene ale campioanei CFR Cluj au legătură cu gruparea din Glasgow, mai precis calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor și apoi accesul în primăvara europeană a Ligii Europa. După patru meciuri cu Celtic în numai jumătate de an, Dan Petrescu nu s-a săturat de „verzi”, fiind suprins zilele trecute în cantonamentul scoțienilor din Dubai, deocamdată fără un motiv evident. Primele reacții au apărut din partea jurnaliștilor scoțieni, care au intrat la bănuieli. „Antrenorul de la Cluj, Dan Petrescu, tocmai ce a intrat în hotelul lui Celtic din Dubai. S-a întâlnit cu presa din Scoția mai des decât cu soția”, a glumit pe Twitter unul dintre ziariști, Stephen McGowan.

Excluzând o coincidență, cel mai plauzibil motiv pentru care Dan Petrescu le dă târcoale celor de la Celtic e legat de un posibil transfer al atacantului Billel Omrani la campioana Scoției. Despre această variantă s-a vorbit prima dată în august, după ce francezul a pus umărul la spectaculoasa victorie de la Glasgow (4-3), însă abia acum s-ar putea concretiza în mod oficial, în perioada specială din ianuarie rezervată transferurilor în fotbalul occidental. Mergând chiar mai departe, Dan Petrescu e considerat de unii fani ai lui Celtic un înlocuitor excelent pentru Neil Lennon în viitorul apropiat.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1