Dan Petrescu a fost demis de Kayserispor. Antrenorul român a invocat probleme personale

petrescu-dan-kayserispor.jpg

Dan Petrescu a rezistat 45 de zile la cârma lui Kayserispor
Dan Petrescu a rezistat 45 de zile la cârma lui Kayserispor
Foto: Facebook / Kayserispor
Citeste tot despre: 

Un jurnalist din orașul Kayseri, citat de presa din Turcia, a scris, astăzi (marţi, 23 februarie), că antrenorul Dan Petrescu a fost dat afară de la conducerea tehnică a echipei Kayserispor. Clubul a confirmat apoi informația. Românul fusese numit în funcție în 10 ianuarie.

Într-un comunicat, Kayserispor a precizat: "Din motivele familiale ale directorului nostru tehnic Dan Petrescu, ne despărţim printr-o înţelegere reciprocă. Dorim să îi mulţumim lui şi echipei sale şi să le urăm succes în carierele lor viitoare".

Cu fundaşul Cristian Săpăunaru rezervă, dar fără portarul Silviu Lung jr. şi atacantul Denis Alibec care sunt accidentaţi, Kayserispor a pierdut (0-2), duminică, pe terenul lui Sivasspor, în a 26-a etapă a campionatului turc de fotbal SuperLig.

În urma acestui eșec, gruparea rămâne pe locul 16, cu 25 de puncte, la egalitate cu Erzurumspor, de pe locul 17, şi la un punct de Istanbul Başakşehir, de pe locul 18, retrogradabil. După meciul cu Sivasspor, purtătorul de cuvânt al clubului, Mustafa Tokgoz, spusese: "Nu am văzut niciun fotbal pe teren. Nu am reuşit să rezolvăm problema legată de atac. În timpul jocului am avut doar teamă. Vom avea o discuţie detaliată cu antrenorul nostru şi ne vom apleca asupra tuturor problemelor".

Cu Dan Petrescu pe banca tehnică, gruparea turcă a înregistrat două victorii, trei remize şi trei înfrângeri.

Loading...