Dan Petrescu: "E tragic că nu ne-am calificat la Campionatul European"

Ultima actualizare:

"Meciul naţionalei cu Belarusul ar fi fost mult mai greu dacă adversarii ar fi jucat cu titularii. Nu e tragic acel rezultat de egalitate, tragic este că nu ne-am mai calificat de mult la un turneu final. Pe vremuri lumea, ne critica dacă nu ajungeam în fazele superioare ale unui campionat mondial, acum respectivii plâng după generaţia noastră", a spus Dan Petrescu, la sosirea la Cluj-Napoca.

Petrescu nu exclude posibilitatea să antreneze din nou în România. "Sper să rămân cât mai mult timp la Kuban, unde mă simt bine. Cine ştie, poate pe viitor voi antrena din nou în România, deoarece aici m-am născut. Există mulţi antrenori mai valoroşi decât mine. Un exemplu ar fi Mircea Lucescu, iar din generaţia tânără tocmai omologul meu de mâine, Ionuţ Badea, un tehnician talentat, care sunt sigur că va ajunge departe", a mai spus el.

Antrenorul formaţiei din Krasnodar a declarat că Rapid este favorita sa la titlu în Liga I: "Urmăresc în continuare Liga I, favorita mea la titlu este Rapid."

El a lăudat numirea lui Ion Crăciunescu la conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor. "Nu m-a surprins scandalul din arbitrajul românesc. Este senzaţional că a revenit Ion Crăciunescu, sunt fanul său şi îl consider cea mai bună soluţie", a adăugat Petrescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
profimedia 0871124364 jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Jose Mourinho (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net