Dan Petrescu ar putea pleca în Rusia

dan_petrescu.jpg

Dan Petrescu
Dan Petrescu
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Dan Petrescu ar putea părăsi din nou pe CFR Cluj. Conform presei din Rusia, tehnicianul român are o ofertă din partea unei foste echipe, Dinamo Moscova, rămasă fără antrenor după ce Dmitri Hohlov a demisionat în urma înfrângerii cu 2-0 suferită la Orenburg, în etapa a XII-a a primei ligi din Rusia.

Presa rusă a scris că numele lui Dan Petrescu se află pe lista cu posibili tehnicieni care ar putea prelua echipa, alături de Kurban Berdiev, Oleg Kononov, cu puţine şanse, deoarece ar urma să preia pe PAOK Salonic, şi Alexander Haţkevici. Nicolae Pîrnău, agentul lui Petrescu, a declarat că există posibilitatea ca antrenorului să se despartă de campioana României, CFR Cluj. ”Nu ştiu dacă Dan Petrescu este pe lista posibililor antrenori ai echipei Dinamo, deoarece nu am acea listă. Pot să spun sigur că Petrescu a petrecut o perioadă bună în Rusia, la Dinamo Moscova în particular, şi i-ar plăcea să revină. În grupele Ligii Europa, a învins pe Lazio şi a pierdut cu Celtic. Există posibilitatea ca el să-şi încheie contractul cu CFR Cluj. Dacă ar fi o ofertă de la Dinamo, nu cred că ar fi vreun antrenor normal să o refuze, deoarece condiţiile şi campionatul Rusiei sunt o perspectivă atractivă”, a declarat agentul, conform news.ro.

În acest moment, Dinamo Moscova este pe locul 15, penultimul,  cu 10 puncte, din două victorii şi două rezultate de egalitate. Dan Petrescu a mai pregătit pe Dinamo între august 2012 şi aprilie 2014.

Loading...