Dan Alexa: "E mai important să salvăm clubul decât să ne salvăm de la retrogradare"

dan alexa

Dan Alexa
Dan Alexa a fost lovit cu pumnul de Anamaria Prodan
Foto: Arhiva Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Antrenorul celor de la ASA Târgu Mureş, Dan Alexa, a explicat cât de gravă e situaţia financiară a echipei. Mureşenii au bătut Chiajna, 2-1, dar vor rămâne fără trei puncte, sancţiune dictată din cauza restanţelor.

"Este importantă victoria. Au lipsit 6 jucători importanţi. Am avut momente bune. Am avut şansă la acel penalty ratat de Cristescu. Ne-au presat în repriza a doua. Am speculat contraatacurile şi am câştigat. Orice punct e bun. Mă bucur mult pentru punctele de azi.

Eram ultima clasată şi ni se vor lua alte 3 puncte în această săpămână. Dar asta nu este vina noastră şi a jucătorilor. Nu pot decât să îi felicit că trec peste probleme. Mai important decât salvarea de la retrogradare e salvarea clubului. Cei din conducere fac eforturi.

Eu sper să obţin cât de multe puncte pot. E o mare provocare să antrenez ASA în condiţiile astea. Nu ştiu cine va mai rămâne în retur. M-am specializat la echipe cu mari probleme. Cred că am început să mă obişnuiesc cu astfel de pobleme", a spus antrenorul Dan Alexa la Digi Sport.

"Le-am transmis celor din conducere, dacă nu se rezolvă problemele o să plec. Am de luat 11 salarii, de când am venit, din ianuarie. Dacă nu rezolvă problemele săptămâna asta, ne punem la masă și reziliem contractul. Eu trăiesc din banii pe care i-am avut de la Steaua și cam atât, că la Steaua am avut un salariu destul de bun, și din ce am mai avut strâns.

Nu cred că se va retrage echipa, cred că se vor găsi resurse pentru a termina campionatul în picioare. Dacă din iarnă se vor rezolva problemele cu banii și se va aproba planul de reorganizare și bugetul de la primărie există și șanse de salvare", a spus jucătorul Gabi Matei.

"În decembrie o să tragem linie să vedem ce o să fie, sper din tot sufletul să se rezolve problemele de la club, dar nu depinde de noi. Dacă se rezolvă, mă mai gândesc, dacă nu se rezolvă îți dai seama că e foarte greu să rămână jucătorii mai importanți. Nu sunt cu banii la zi, dar nu am problemele pe care le au jucătorii mai vechi, din păcate. Pentru minear fi greu să trăiesc cum o fac anumiți colegi, toată lumea are nevoie de bani de acasă", a spus şi Mingote.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • ASA Târgu-Mureş

    Nou-promovata ASA Târgu-Mureş este la 180 de minute de un titlu istoric. Depinde doar de ei, au un punct avans faţă de urmăritoarea Steaua, iar şefii vor să fie siguri că pe lângă motivaţia sportivă, au şi una financiară corespunzătoare.

  • Adi Mutu nu a impresionat ca jucător al celor de la ASA, a bifat două meciuri şi zero goluri, dar s-a „remarcat” eliminându-l pe tehnicianul Grigoraş. Cu banca goală, şefii l-au instalat pe omul care se ocupa de portari, Fekete, ca „principal”, însă Mutu a fost cel care a condus de fapt echipa la antrenamentele de săptămâna trecută şi în meciul contra trupei din Botoşani, câştigat cu 1-0.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5