Cuplul Hagi-Iordănescu dă startul schimbărilor: Ilie Dumitrescu în locul lui Didi Prodan

Ultima actualizare:

Dacă la Steaua nu le-a ieşit, la echipa naţională vor lucra împreună. Chiar dacă nu au parafat înţelegerea cu Mircea Sandu pentru preluarea naţionalei, Gheorghe Hagi şi Anghel Iordănescu au decis înlocuirea lui Didi Prodan cu Ilie Dumitrescu în funcţia de director sportiv al lotului naţional, confor gsp.ro. Anul trecut, înainte să preia Steaua, Dumitrescu a făcut un drum la Constanţa pentru a-l convinge pe Hagi să fie antrenor principal în Ghencea, iar Iordănescu ar fi devenit preşedinte. Hagi a refuzat atunci, Iordănescu a dat şi el înapoi, iar Ilie a trecut pe bancă.

Sacrificăm calificarea pentru reconstrucţie! Anghel Iordănescu spune că proiectul FRF vizează calificarea la CE 2016. Fostul selecţioner a confirmat că e aproape să se înţeleagă cu Mircea Sandu pentru a deveni director tehnic al loturilor naţionale.

Anghel Iordănescu spune că a fost convins de proiectul lui Mircea Sandu şi spune că sînt şanse mari ca şi Hagi să accepte propunerea şefului federaţiei.

"Am avut ieri o întrevedere cu Mircea Sandu şi s-a discutat despre acest proiect: Gică Hagi să fie antrenor, iar eu director tehnic al tuturor echipelor naţionale. L-am anunţat pe şeful FRF că nu pot să renunţ la mandatul meu din Parlament. Vom căuta o soluţie împreună. Mi-a spus că nu se opune să fac şi una şi alta.

Cred că proiectul lui Sandu e deosebit de interesant. E pe 4 ani de zile, iar obiectivul e calificarea la CE 2016. Practic, pe lîngă formarea unei echipe competitive, şi eu şi Hagi trebuie să ne îngrijim de tot ce înseamnă activitatea loturilor naţionale. Am intrat în acest proiect şi datorită lui Hagi", a spus Anghel Iordănescu la televiziunea sportro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net