Cum vor fi aleși suporterii care vor vedea meciurile Euro 2020 de pe Arena Națională

Ultima actualizare:

    13.000 de suporteri vor avea acces pe stadion la meciurile organizate pe Arena NaționalăSursa foto: frf.ro
13.000 de suporteri vor avea acces pe stadion la meciurile organizate pe Arena NaționalăSursa foto: frf.ro

Suporterii care vor asista la meciurile Euro 2020 organizate pe Arena Națională din România vor fi aleși prin tragere la sorți. Este vorba despre 13.000 de fani, iar stadionul va fi ocupat în proporție de 25%.

La meciurile care se vor desfășura pe “Arena Națională”, conform Ministerului Tineretului şi Sportului, vor asista 13.000 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea stadionului. Astfel, mulți dintre cei care vor deține bilete pentru partidele de la București nu vor prinde loc. Însă UEFA a anunțat că persoanele care au cumpărat deja bilete dar nu pot fi primite în tribune, își vor primi banii înapoi. Prin urmare, Cei care doresc să returneze tichetele pot face acest lucru până joi, 22 aprilie 2021, ora 18:00.

Începând cu data de 23 aprilie, UEFA va verifica câte bilete au rămas vândute pentru fiecare meci în parte. În cazul în care vor exista partide la care vor fi mai multe tichete vândute decât capacitatea anunțată oficial, forul european va organiza o extragere pentru a decide ce bilete vor rămâne valabile și care vor fi anulate.

Rezultatul extragerii va fi comunicat deținătorilor de bilete prin e-mail, în cursul lunii mai. E-mailul respectiv va indica fie faptul că biletele rămân valabile, fie că acestea au fost anulate din cauza reducerii capacității stadionului.

EURO 2020. România găzduiește 4 meciuri 

Bucureştiul va găzdui trei partide din cadrul Grupei C a campionatului European 2020 şi una din faza optimilor de finală.

Astfel, pe “Arena Naţională” sunt programate meciurile:

  • Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00)
  • Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00)
  • Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00)
  • Partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).
image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net