Cum se ceartă antrenorii în Liga 1: «Ciocu’ mic, mă!»

Ultima actualizare:

Lăsând la o parte Steaua, Petrolul e echipa momentului în România. „Lupii" sunt pe locul doi în campionat şi aproape calificaţi în finala Cupei (după 3-0 în tur, returul semifinalei cu Oţelul pare o simplă formalitate). Tehnicianul ploieştenilor, Cosmin Contra, e şi el pe val, permiţându-şi să se ia la harţă cu colegii săi de breaslă. Astfel, „Guriţă" s-a contrat violent cu Petre Grigoraş în prima repriză a meciului de la Galaţi.

„Ciocu' mic, mă!", i-a spus Contra lui Grig atunci când acesta din urmă a protestat la o decizie a arbitrilor. Pe drumul spre vestiare, Grigoraş a replicat tăios: "Eu te respect pe tine, bă, nu-mi zici tu mie ciocul mic! Vorbeam cu arbitrul acolo, nu cu tine. Mai ai multă pâine de mâncat".

La final, Petre Grigoraş era un pachet de nervi. "E un antrenor experimentat, are peste 500 de meciuri în Liga I, a venit din Spania... E infantil, un copil, nu mă cobor la nivelul lui", a declarat Grig cu ironie.

Mai tânăr cu 11 ani decât rivalul său, Cosmin Contra nu s-a lăsat mai prejos. "Am încercat să-i explic, dar n-a vrut să mă asculte. Şi-a trimis secundul să mă ameninţe că mă bate!", a spus fostul internaţional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net