Cum poate ajunge ASA Târgu Mureş campioană

Ultima actualizare:

    N'Doye şi compania n-au avut prea multe şanse în faţa locului 5 anul trecut în Ligue 1foto: Click
N'Doye şi compania n-au avut prea multe şanse în faţa locului 5 anul trecut în Ligue 1foto: Click

Echipa lui Liviu Ciobotariu a ajuns la doar două puncte în spatele Stelei, cu opt etape înainte de finalul campionatului. Poate fi ASA Târgu Mureş campioană?

Victoria în faţa celor de la CS U Craiova, 2-1, a făcut ca mureşenii să ajungă foarte aproape de lider. ASA Târgu Mureş poate fi campioană, mai ales că beneficiază de un program mai lejer ca al rivalilor din Ghencea.

“Mă bucură faptul că lumea ne consideră principala contracandidată a Stelei la titlu. Dar deocamdată e prematur să ne gândim la o eventuală luptă cu Steaua. Peste două-trei meciuri, în funcţie de ce fac şi ei, vom vedea ce va fi", a declarat antrenorul Ciobotariu.

ASA Târgu Mureş campioană: jucătorii, neplătiţi de patru luni

Chiar dacă au rezultate excelente şi “ASA Târgu Mureş campioană” nu mai e un vis, fotbaliştii nu au fost recompensaţi pentru eforturile lor. “Sunt restanţe la salarii, dar asta îi face să strângă rândurile. Acolo sunt jucători valoroşi, unii dintre ei au luat titluri”, a spus Daniel Stanciu, cel care a creat echipa şi în prezent e managerul celor de la Dinamo.

Interesant e că la sfârşitul turului, mureşenii se aflau la 13 puncte faţă de stelişti, iar acum au de recuperate doar două şi aşteaptă meciul direct. "Important e să menţinem aceeaşi distanţă faţă de următoarele clasate, ca să putem să ne menţinem poziţia pe podium. Bineînţeles că ne uităm şi în faţa noastră", a mai spus Ciobotariu.

"Presiunea e mult mai mare acum pe Steaua. Noi ne gândim să ne consolidăm o poziţie pe podium, ar fi onorant. Am trezit practic un oraş prin evoluţiile noastre, prin rezultatele pe care le-am obţinut”, a continuat "Ciobi" să discute despre varianta ca ASA Târgu Mureş să fie campioană.

ASA Târgu Mureş campioană: Ce spune Boloni!

Omul care a jucat 14 ani la Târgu Mureş şi a cunoscut faima la Steaua a analizat situaţia pentru colegii de la Adevărul: ASA Târgu Mureş campioană? "Steaua are, în continuare, prima şansă la titlu. Pe de altă parte se confruntă şi cu un dezavantaj important. E în postura echipei care a avut 13 puncte în faţa celor de la Tg. Mureş la finalul turului, iar acum are doar două puncte avans".

Actualul antrenor al lui Al-Khor a continuat. "Chiar dacă steliştii nu o spun, chiar dacă nu o recunosc, e o situaţie care te apasă. Apoi, mai e ceva. Tot citesc în presă că vine Reghecampf în locul lui Gâlcă. Aceste speculaţii lasă urme în rîndul jucătorilor şi antrenorilor şi apoi se reflectă în rezultate. În nici un caz, nu ajută Steaua! Cred că Steaua plăteşte acum şi pentru toate problemele din ultima perioadă: ba cu sigla, ba cu suporterii, ba cu conducătorii", a explicat acesta subiectul ASA Târgu Mureş campioană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net