Cum arăta Lionel Messi acum 21 de ani

messi-lionel-sotie-gettyimages-504553832.jpg

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo sunt prezenți la galele organizate de FIFA
Lionel Messi și Antonella Roccuzzo sunt prezenți la galele organizate de FIFA
Foto: Guliver / GettyImages

O fotografie din 1998 a lui Lionel Messi alături de actuala sa soție a devenit virală pe rețelele sociale

Publicată de cotidianul argentinian ”La Capital”, imaginea îl prezintă pe Lionel Messi pe o plajă din Mar del Plata. Lângă el se află Antonella Roccuzzo, cea care i-a fost prietenă încă din copilărie.
Spre deosebire de rivalul său Cristiano Ronaldo, care este foarte prezent pe rețele sociale cu cadre din viața personală, vedeta Barcelonei apare mai rar în fotografii de familie. Tocmai de aceea publicarea acelei imagini de către ziarul sud-american a stârnit un interes atât de mare din partea publicului de pretutindeni. În imagine Messi este surprins pe când avea 10 ani, înconjurat de prietenii săi. Pe atunci, el juca fotbal la  Newell’s Old Boys. Și a profitat de vremea frumoasă pentru a merge pe Punta Mogotes, o plajă cunoscută în toată lumea. 

Lionel Messi și Antonella Roccuzzo s-au căsătorit în 2017

În 1998, Messi și Antonella erau doar prieteni. ”L-am cunoscut pe Leo înainte ca el să devină Messi”, avea să mărturisească ea, mai apoi. Povestea lor de dragoste a început în decembrie 2009. Ulterior, Antonella a renunțat la studii pentru a merge alături de fotbalist, în Spania, la Barcelona. Și deși primii lor copii, Thiago și Matteo, s-au născut în 2012, respectiv în 2015, Messi și Antonella s-au căsătorit abia în 2017.  

Iată cum arăta Lionel Messi în 1998:

https://www.lacapitalmdp.com/laa-foto-inedita-de-messi-y-antonela-de-la-que-habla-todo-el-mundo/

Loading...