Cristiano Ronaldo, vacanță pe yacht cu iubita

cristiano_ronaldo_yacht_georgina_rodriguez.jpg

Cristiano Ronaldo, pe yacht cu iubita lui, Georgina
Cristiano Ronaldo, pe yacht cu iubita lui, Georgina
FOTO: Instagram

Eliminat surprinzător cu Juventus în optimile de finală ale Ligii Campionilor, portughezul Cristiano Ronaldo a văzu partea bună a lucrurilor: are mai multe zile de vacanță, pe care și le petrece pe yacht.

De când a cumpărat, în primăvară, cu 16,5 milioane de euro noua barcă, fotbalistul pare că vrea să își justifice suma imensă cheltuită și petrece fiecare zi liberă în larg. Nu singur, ci cu iubita lui, Georgina și, de multe ori, cu cei patru copii ai lor. Acum, el a ales ”să-și lingă” rănile eliminării din Liga Campionilor doar cu frumoasa lui parteneră și a vrut ca toată lumea să știe acest lucru. Așa că a postat mai multe fotografii pe Instagram, acolo unde are milioane de urmăritori. Printre altele, aceștia au putut admira și extraordinara formă fizică în care se află Ronaldo, fotbalistul având chiar și pe yacht o sală de forță improvizată unde petrece mai multe ore pe zi chiar și în vacanțe.

Totuși, chiar dacă suferă încă după ratarea trofeului pentru care a fost adus de fapt la Juve, Liga Campionilor, portughezul în vârstă de 34 de ani are și motive de bucurie: el a cucerit în această vară al doilea titlu consecutiv în Serie A. El va începe noua sesiune de antrenamente cu un nou tehnician, Andrea Pirlo, care l-a înlocuit pe Maurizio Sarri, demis după ratarea sferturilor Ligii Campionilor.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1