Cristiano Ronaldo, în conflict cu antrenorul

Ultima actualizare:

    Cristiano Ronaldo, in duel cu apărătorii lui AC MilanFOTO: Guliver/ Gettyimages
Cristiano Ronaldo, in duel cu apărătorii lui AC MilanFOTO: Guliver/ Gettyimages

Nu este liniște la Juventus, iar între antrenorul Maurizio Sarri și vedeta echipei, Cristiano Ronaldo, pare să fi izbucnit deja un conflict serios.

Pentru al doilea meci consecutiv, portughezul a fost schimbat de tehnicianul italian. Ultima dată duminică, în minutul 55 al meciului cu AC Milan. Înlocuit de Dybala – cel care avea să înscrie în minute 77 golul victoriei torinezilor cui 1-0 – Ronaldo a fost atât de supărat că a fost înlocuit încât a plecat nervos la vestiare. Miercuri, Ronaldo fusese, de asemenea, înlocuit cu Dybala, dar în minutul 81, dar atunci portughezul a rămas pe bancă și chiar s-a bucurat la golul victoriei, marcat în prelungiri.

Presa italiană vorbește deja de o ruptură între Sarri și Roanldo, cu atât mai mult cu cât Cristiano se pare că a plecat de la stadion chiar înaintea terminării partidei cu AC Milan, lucru inacceptabil pentru un jucător profesionist.

Analizându-i prestația, specialiștii de la televiziunile italiene au constatat că Ronaldo a greșit o mulțime de pase și a stricat majoritatea acțiunilor ofensive în care a fost implicat.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net