Cristiano Ronaldo are ceas de 1,4 milioane de euro

crisiano_ronaldo_are_ceas_de_14_milioane_de_euro.jpg

Cristiano Ronaldo are ceas de 1,4 milioane de euro
Cristiano Ronaldo are ceas de 1,4 milioane de euro
FOTO: Guliver/ Gettyimages

Cristiano Ronaldo a jucat aseară, după închiderea ediției, contra celor de la United în etapa a treia a Ligii Campionilor. Numai că a atras atenția cu aproape 24 de ore înaintea meciului datorită unui ceas de milioane la propriu.

Cristiano Ronaldo a participat luni seară, la Manchester, la tradiționala și obligatoria conferință de presă de dinaintea partidei din Liga Campionilor. Acolo, a atras toate privirile nu prinținută, dar printr-un ceas pe care nu trebuie să-l porți decât înconjurat de bodyguarzi. Căci la mâna stângă a celui mai mediatizat fotbalist din ultimii 15 ani trona un ceas cu diamante. În valoare de aproape 1,4 milioane de euro, ceasul-bijuterie e marcaJacob and Co, din gama Caviar Torubillon, și, desigur, e scos în ediție limitată. Conform unui specialist englez citat de ”Daily Mail”, Ronaldo este un mare fan al mărcii respective, al cărei ambassador a devenit în 2013, pe când era la Real Madrid, purtând în mod regulat ceasuri produse de ei. Nu mai departe de acum două săptămâni el purta un ceas, scos tot în ediție limitată, care era evaluat la aproape 120.000 de euro. Acum, însă, e un mare salt, căci bijuteria purtată pe mână la Manchester nu numai că e de 10 ori mai scumpă, dar are și 424 de diamante albe şi roşii încrustate pe toată structura, inclusiv pe curea.

[[{"fid":"3337776","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Cristiano Ronaldo si-a etalat ceasul de 1,4 milioane de euro la Manchester","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Cristiano Ronaldo si-a etalat ceasul de 1,4 milioane de euro la Manchester","field_subtitle[und][0][value]":"FOTO: EPA"},"type":"media","attributes":{"alt":"Cristiano Ronaldo si-a etalat ceasul de 1,4 milioane de euro la Manchester","title":"Cristiano Ronaldo si-a etalat ceasul de 1,4 milioane de euro la Manchester","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Dincolo de ceas, Ronaldo a atras atenția și pentru că a fost una dintre primele conferințe de presă la care a participat după reactivarea acuzațiilor de viol din 2009. ”Ştiu că sunt un exemplu sută la sută atât în teren, cât şi în afara lui. Zâmbesc, sunt un om fericit, joc la o echipă fantastică, am patru copii, sunt sănătos. Restul nu contează. Avocaţii mei sunt încrezători, la fel şi eu. Iubesc fotbalul, viaţa mea şi oamenii care au grijă de mine. În cele din urmă adevărul va ieşi la iveală”, a declarat Ronaldo.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1