Cristiano Ronaldo, afirmații controversate despre testul PCR. Un renumit virusolog i-a dat replica

cristiano-ronaldo.jpg

cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldo i-a revoltat pe medici
Sursă foto: Gettyimages

Cristiano Ronaldo a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu două săptpmâni. Ultimul test PCR efectuat de jucătorul lui Juventus a indicat faptul că sportivul încă este infectat cu noul virus gripal. La aflare rezultatului, Cristiano a avut o reacție care i-a revoltat pe medici, iar unul dintre aceștia nu a ezitat să îi dea replica!

La aflarea veştii că testul PCR făcut cu 24 de ore înaintea partidei de miercuri seara, din etapa a doua a Ligii Campionilor, este pozitiv, rezultat care îi interzicea să aibă parte de un nou duel cu marele său rival, Messi, portughezul a făcut o afirmație controversată pe contul personal de Instagram. „Mă simt bine şi sănătos! Forza Juve! PCR e o porcărie!“, a fost mesajul postat de fotbalist pe Instagram, unde este urmărit de peste 241 de milioane de oameni, realtează Adevărul. 

Atacantul a fost repede pus la punct de un renumit virusolog şi academician italian, Roberto Burioni. „Îi doresc bun venit colegului meu, Cristiano Ronaldo, în marele grup al virusologilor. Va fi foarte util în următorul meci cu oftalmologii“, a scris Burioni, profesor de microbiologie şi virusologie la Universitatea San Raffaelle din Milano, tot pe reţelele de socializare.

 


Cum a reacționat Cristiano Ronaldo la replica medicului puteți citi pe www.adevărul.ro. 
 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1