Cristian Săpunaru l-a ţinut în frâu pe Cristiano Ronaldo

Ultima actualizare:

    Zaragoza a pierdut cu 4-0 meciul cu Real  Madrid
Zaragoza a pierdut cu 4-0 meciul cu Real Madrid

Duelul dintre Zaragoza şi Real Madrid, de sâmbătă seara, s-a terminat prost pentru trupa lui Cristian Săpunaru, dar românul n-are ce să-şi reproşeze.

N-a greşit la nici un gol şi s-a achitat perfect de sarcina sa numărul 1: marcarea vedetei Cristiano Ronaldo, care după multe meciuri nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. Surprinzător, în această etapă din Primera Division, nici Messi şi nici Falcao n-au făcut-o.

Cristian Săpunaru a avut sâmbătă seara probabil cea mai grea sarcină din ultimii ani, aceea de a-l stopa pe Cristiano Ronaldo, vedeta Realului.

Chiar dacă apărarea din care a făcut parte şi românul a încasat până la urmă patru goluri şi scorul final pare dur, fostul rapidist a câştigat duelul cu starul portughez. CR7 n-a mişcat în faţa lui Săpunaru, iar raidurile sale din banda stângă au fost tot timpul blocate de român, care a apelat la tot ce ştie pentru a se achita de sarcină.

În minutul 75, Săpunaru a primit şi un cartonaş galben pentru o intrare foarte tare la Ronaldo, dar misiune a fost îndeplinită. Ronaldo n-a marcat, iar Săpunaru a fost felicitat de toată lumea.

Ca un făcut, în această etapă, nici vedeta Barcelonei, Lionel Messi, şi nici cea a lui Atletico Madrid, Radamel Falcao, n-au marcat. Nu se mai întâmplase ca primii trei golgheteri din Primera să nu înscrie într-o etapă de campionat din octombrie 2011.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net