Cristi Chivu nu mai joacă fotbal, dar are undă verde pe pârtie! "Medicii mi-au spus că pot să schiez"

cristi-chivu.jpg

cristi chivu sigla steaua fotbal
Cristi Chivu e de partea lui Gigi Becali
Foto: Click!

Fostul căpitan al naţionalei regretă că a trebuit să agaţe mult prea devreme ghetele în cui. Cristi Chivu a mărturisit că îşi doreşte să revină pe terenul de fotbal, măcar la antrenamente, însă ştie că nu mai poate juca. Şi medicii i-au interzis să mai practice fotbalul, dar i-au dat voie să schieze.

Accidentările l-au scos de pe terenul de fotbal când încă mai avea multe de arătat. Cristi Chivu s-a accidentat grav la cap în urmă cu patru ani, iar doi ani mai târziu şi-a luxat piciorul. A trecut prin trei operaţii, ultima la începutul anului.

"Medicii mi-au interzis să mai joc fotbal şi să mai practic vreun alt fel de sport, în afară de schi. Ce mi-au făcut ei mie, mi-au reconstruit fascia plantară (n.r. talpa piciorului), nu-mi permite să mai fac fotbal de performanţă. Este adevărat cu am discutat cu Gheorghe Hagi şi am acceptat oferta lui de a mă antrena printre băieţi profesionişti, la Viitorul Constanţa, pentru că recunosc că îmi lipseşte, dar nu cred că mai pot să joc. Voi merge cât de curând la antrenamente", a spus Cristi Chivu la Pro Tv.

Fostul căpitan al echipei naţionale a venit în platou însoţit de soţia sa Adelina şi de cele două fiice ale lor, Natalia şi Anastasia. Deşi când şi-a cunoscut nevasta era convins că ar vrea cinci copii, acum Cristi Chivu nu mai este atât de sigur.   

"Ne mai dorim, este adevărat, dar deocamdată suntem în pauză, în refacere. Şi mai este ceva... am o mare teamă, aceea că nu sunt capabil să fac băieţi", a spus Cristi Chivu  la emisiunea "La Măruţă". 

Cristi şi Adelina Chivu s-au căsătorit religios în vara lui 2008.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1