Cristi Bud îl acuză pe Romeo Surdu că "l-a lucrat"

17-sport-3.jpg

Bud a câştigat titlul de campion al Moldovei cu Milsami Orhei
Citeste tot despre: 

După un sezon istoric, la capătul căruia a cucerit titlul de campioană a Moldovei, formaţia Milsami Orhei trece printr-o perioadă proastă. Iar românii s-au încăierat între ei.

Recent, de la echipă a plecat atacantul român Cristi Bud, care-l acuză pe Romeo Surdu, fostul jucător de la CFR Cluj, Rapid şi Steaua, că l-a îndepărtat de la echipă.

Într-un interviu acordat pentru Publika TV, preluat de adevărul.ro, Bud povesteşte: “Surdu se laudă că el a câştigat campionatul, se laudă că el l-a pus pe domnul Şor primar. Românul meu Romeo Surdu face prea multe la echipa asta. Până ce nu va fi îndepărtat nu o să meargă bine echipa. Bârfeşte pe toată lumea, dar mai ales pe mine. Nu ştiu ce a avut cu mine, poate l-am încurcat, poate s-a temut de postul lui. Întrebaţi-l pe domnul Surdu cine l-a lucrat pe Octavian Abrudan, care a fost aici. Este şi el român. Cornel Gheţi... Nu vreau să zic tot. Şi aşa am zis destul”, a conchis sportivul. 

În sezonul trecut, după ce au câştigat campionatul, moldovenii au provocat o surpriză imensă în preliminariile Ligii Campionilor, eliminând-o pe Ludogoreţ Razgrad, campioana Bulgariei. Milsami ocupă acum abia locul 7 în Moldova, din 10 echipe.

 

Loading...