Costea n-a făcut faţă nici în Irak. Şi-a reziliat contractul cu Zakho

5644918395f9cfdb73000000.jpg

Florin Costea a ales să joace la Zakho pentru că era antrenat de Ilie Stan şi îi avea coechipieri pe Daminuţă şi Leca
Site-ul oficial al clubului Zakho
Citeste tot despre: 

Florin Costea a fost unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din ultima perioadă, dar lipsa seriozităţii şi o accidentare urâtă i-au distrus cariera.

Atacantul pe care Adrian Mititelu cerea nu demult peste cinci milioane de euro a ajuns la 30 de ani şi nimeni nu mai dă doi cenţi pe el. După Universitatea Craiova şi Steaua, Costea a mai avut apariţii meteorice la Severin, CFR, şi Tula din Ucraina, iar în vară a ajuns la Zakho, tocmai în Irak. Accidentarea din 2010 nu s-a vindecat însă 100% nici până azi, iar irakienii i-au spus la revedere după nici un tur de campionat. Costea e astfel din nou liber de contract şi aşteaptă oferte, deşi cariera lui pare mai degrabă încheiată.

Momentul blestemat pentru Florin Costea s-a produs pe 21 martie 2010, când portarului Iaşiului, Brăneţ, i-a rupt toate ligamentele genunchiului. A fost operat de urgenţă, a făcut recuperare aproape un an şi abia în februarie 2011 avea să joace un meci întreg.

Loading...

Citește și

  • multescu-voluntari

    Cei de la FC Voluntari ar fi trebuit să se mute pe arena "Angle Iordănescu" la sfârşitul lunii, inaugurarea urmând a fi într-un meci cu Dinamo. Dar, stadionul nu e încă gata de funcţionare.

  • michel platini

    Candidatura lui Michel Platini la şefia FIFA nu a fost permisă de Comisia Electorală a forului fotbalistic mondial, însă aceasta va fi examinată în luna ianuarie, când se va încheia suspendarea de 90 de zile a preşedintelui UEFA.

  • Tragedia din clubul Colectiv a zguduit toată România și nu există categorie socială care să nu fie afectată emoțional de ce s-a întâmplat în București pe 30 octombrie.

  • Naţionala României are deja biletele pentru Euro 2016, dar în aceste zile va sta cu ochii pe cele patru duble de „baraj” care vor stabili ultimele patru naţionale calificate la competiţia din Franţa de anul viitor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1