Coșmar ploiestean: Petrolul a ratat trei penalty-uri cu Rapid

Ultima actualizare:

    Arnăutu a deschis seria penalty-urilor ratate la PloieștiFOTO: Sportpictures.eu
Arnăutu a deschis seria penalty-urilor ratate la PloieștiFOTO: Sportpictures.eu

Derby-ul etapei a doua a play-off-ului de promovare în Liga 1, dintre Petrolul și Rapid s-a transformat într-un meci de povestit nepoților. Ploieștenii au ratat nu mai puțin de trei lovituri de la 11 m, partida încheindu-se la egalitate, 0-0.

Momentul culminant al meciului a avut loc în minutul 68, când arbitrul a dictat penalty pentru gazde. A executat Arnăutu, portarul Popa a apărat, însă arbitrul a decis repetarea loviturii deoarece goal-keeper-ul ieșise cu totul din poartă. El a primit și cartonaș galben. Al doilea executant a fost Marinescu, dar situația s-a repetat: din nou Popa a apărat, din nou era ieșit din poartă, deci lovitura s-a repetat. Cum portarul a luat al doilea ”galben”, a fost eliminat, Rapidul rămânând astfel în 9, pentru că în minutul 27 și Lazăr văzuse ”roșu”! Cu un goal-keeper nou între buturi, Tătaru, ploieșteanul Meza Colli a șutat peste poartă!

La finalul partidei, antrenorul Rapidului, Dan Alexa, era foc și pară la adresa arbitrilor: ”Nu am mai trăit niciodată așa ceva. A fost un exces de zel al tușierului și un roșu foarte ușor acordat. Ceea ce s-a întâmplat astăzi se întâmplă o dată în cariera unor jucători. Fotbaliștii plângeau. Meciul de azi o să le dea foarte mult de gândit celor care spuneau că Rapidul trebuie să promoveze, că așa sunt făcute cărțile”, a declarat Alexa.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net