Coronavirus: Meciuri din Liga Campionilor, amânate. Campionate, suspendate

Ultima actualizare:

    COVID-19 a anulat numeroase evenimente sportivefoto: Getty
COVID-19 a anulat numeroase evenimente sportivefoto: Getty

UEFA a anunţat, joi, că partidele Manchester City – Real Madrid şi Juventus Torino – Olympique Lyon, din optimile de finală ale Ligii Campionilor, au fost amânate. Campionatele Portugaliei şi Olandei au fost suspendate din cauza coronavirusului. A fost suspendat şi Major League Soccer, în care activează Alexandru Mitriţă. Campionatul Norvegiei a fost amânat, iar partidele din Turcia şi Kazahstan se dispută fără spectatori.

Cele două partide din Liga Campionilor erau programate în 17 martie. Decizia vine ca urmare a carantinei impuse sportivilor de la Juventus şi Real Madrid. Meciurile amânate contează pentru manşa secundă a optimilor. În tur. Lyon s-a impus cu 1-0 în faţa echipei Juventus şi City a câştigat cu 2-1 confruntarea cu Real Madrid, conform news.ro.

Campionatele din Portugalia, Olanda şi SUA, suspendate

Campionatul Olandei, în care la Ajax Amsterdam joacă Răzvan Marin şi la ADO Den Haag Tudor Băluţă, a fost suspendat cel puţin până la 31 martie.

Major League Soccer nu se va mai disputa timp de 30 de zile, iar campionatul portughez este suspendat o perioadă nedeterminată.

În Kazahstan, unde la Astana este legitimat Dorin Rotariu, federaţia a decis ca meciurile să se dispute fără spectatori. În Turcia, unde activează mai mulţi români, competiţiile sportive se vor desfăşura fără spectatori până la sfârşitul lunii iunie. În Norvegia, noul sezon urma să înceapă la 3 aprilie, dar startul a fost amânat cel puţin până la 15 aprilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net