Cornel Dinu :«Nu e sănătoasă la cap» / Anamaria Prodan: «Îl vreau în genunchi»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Război în toată regula între Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo, şi soţii Anamaria şi Laurenţiu Reghecampf. „Mister" a dezvăluit un blat la care ar fi participat Laurenţiu, în 2002, în perioada în care juca la Cottbus. Lucrurile au degenerat rapid în acuze, jigniri şi ameninţări.

Nebunie maximă în fotbalul românesc. O declaraţie a lui Cornel Dinu - povestea că l-a salvat de la moarte pe Reghecampf, ajutându-l să scape de nişte sârbi care-i solicitau 200.000 de mărci înapoi, bani pe care-i dăduseră fotbalistului român pentru a aranja un meci cu Bayern Munchen - a imflamat spiritele.

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a ieşit la atac, încercând să-i protejeze numele iubitului. „Am auzit că nu este bărbat din nici un punct de vedere. Mie nu mi-a spus nimeni că Reghecampf a fost numit jucătorul anului în Germania. Am văzut cu ochii mei. Mie nu mi-a spus nimeni că pe autobuzele din Aachen chipul lui Reghecampf străluceşte şi astăzi, am văzut cu ochii mei acest lucru. Mie nu mi-a spus nimeni că Reghecampf a fost eroul din meciul cu Bayern Munchen, am văzut singură. Mie nu mi-a spus nimeni că a murit Cătălin Hîldan. Am văzut cu ochii mei şi a văzut o ţară întreagă. A murit cu acest mister pe bancă. Oare nu ţi-e frică măi Cornel Dinu că vine ziua judecăţii? Şi se apropie vertiginos. Semnele le ai deja, nu? Moartea cuiva macinăpe oricine pe interior, nu-i asa? Oare într-un mandat de antrenor e posibil să ţi se îmbolnăvească jucător după jucător de hepatită şi de inimă. Dumnezeu nu doarme, aruncă pete", a scris Prodanca pe contul de Facebook.

Contactat de Click!, Dinu nu a rămas fără replică. „E mai rea decât Cruela din 101 dalmaţieni. E un rebut genetic care nu trebuie promovat, are probleme comportamentale. Cum să vorbesc cu un astfel de exemplar? Se vede de la o „poştă" cum e! E şi vina presei pentru că promovează o astfel de vivandieră, e prea mare decadenţa în România. Nu e sănătoasă la cap. Are confuzii cerebrale. Nu pot să cobor la nivelul ei".

Această declaraţie a aprins şi mai rău spiritele, iar Prodanca nu a putut rămâne fără replică: "Are dreptate Dinu, sunt rea când vine vorba despre familia mea şi despre nedreptăţile care ne sunt făcute. Sunt îngrozitor de rea şi vreau să-i transmit că nu mă voi lăsa până nu-l voi face să plătească pentru ce a zis! Nu o să închid ochii până nu-l văd că vine în genunchi în faţa lui Laurenţiu, să-şi ceară scuze. O să-l târâm prin toate comisiile sportive posibile, pentru că trebuie să plătească pentru ce a spus!"

Dinu: «Rechecampf a luat 200.000 de euro pentru un blat în Germania»

Cornel Dinu a declarat în GSP că Reghecampf, pe vremea când juca la Cottbus, a primit bani de la mafia sârbă pentru a truca meciul cu Bayern. Partida trebuia să se încheie la o diferenţă de trei goluri, dar scorul a fost 3-1. "Ea ar face bine să-mi fie recunoscătoare că l-am scăpat pe soţul ei de la răzbunarea iminentă a sârbilor. Se întâmpla după un meci Bayern - Cottbus.Am primit un telefon de la Iulian Chiriţă, naşul de la prima cununie al lui Reghecampf. Îmi spune: «Tată, cum îl salvăm pe finu', că a dat de necaz?!». Cu o zi înaintea partidei, primise 200.000 de euro ca să trântească partida cu Bayern, care trebuia să se termine la 3 goluri diferenţă. Erau el şi încă vreo doi. S-a terminat însă 3-1. Iar lui Reghecampf i-au transmis băieţii că trebuie să se prezinte imediat cu banii înapoi! El credea că-i pârleşte pe sârbi, avea senzaţia că discută cu Romică Paşcu", a explicat "Mister".

A continuat: "Tipii voiau să primească suma înapoi chiar în acea seară, i-am obţinut lui Reghecampf o păsuire până dimineaţa. Aşa i-am salvat viaţa. Sârbii îl rezolvau repede, cu gloanţele! I-am spus şi lui Chiriţă să-i transmită să nu se joace cu treburile astea, că sârbii te lasă în rigolă pentru cinci dolari! Poate că lui Reghecampf îi spune ceva numele Mile". Jocul e cel de la data de 21 septembrie 2002, Bayern-Energie, scor 3-1 (1-1). Reghe a evoluat în acea partidă 66 de minute, fiind înlocuit la 2-1.

Finul Chiriţă îl confirmă pe «Procuror»

Dinu a dezvăluit că cel care l-a rugat să intervină pentru Reghe e Iulian Chiriţă, finul actualului antrenor. Contactat telefonic de Click!, Chiriţă a confirmat spusele lui "Mister": "E adevărat tot ce a zis Dinu. Laur m-a sunat disperat să mă roage să-l ajut să scape de acei sârbi care doreau banii înapoi. Am vorbit cu Dinu pentru că ştiam că îl poate ajuta".

Mutu, de partea lui Reghe

Atacantul lui Ajaccio, Adi Mutu, i-a luat apărarea lui Reghe, cei doi fiind prieteni. În plus, în trecut, Anamaria l-a impresariat pe fotbalist. "Îl cunosc foarte bine pe Reghe. Nu cred că se preta să ia bani din pariuri. E antrenorul cel mai mare în momentul de faţă şi poate multă lume nu acceptă treaba asta. Mie îmi pare rău că s-a ajuns aici. Vorbim de un un meci Energie Cottbus cu Bayern Munchen. Nu cred că Bayern are nevoie să trântească un meci. Nu ai cum să influenţezi un meci ca jucător. Mister Dinu dacă a făcut aceste acuzaţii, trebuie să le şi probeze", a spus Mutu.

simeon stalpnicul png

Reghe, pentru «Click!»: «Îl dau în judecată şi îi cer un milion de euro!»

Antrenorul Stelei vrea să-l acţioneze în judecată pe Cornel Dinu pentru acuzaţiile aduse.

"Lăsăm justiţia să-şi spună cuvântul. O să-i cer un milion de euro! Îmi e foarte milă de el!", a spus Reghe pentru „Click!". Apoi, a detaliat: "Avocatul nostru o să trimită o scrisoare către Dinamo şi o să fac şi o plângere împotriva acestui om şi nu ştiu dacă o să aibă de unde să plătească. A spus cineva la o emisiune că la cât latră Cornel Dinu ar trebui să turbăm cu toţii. Delegatul echipei Dinamo nu ar trebui să plătească amenzi când vine cu astfel de lucruri despre un angajat al Stelei? Dacă ai lucruri concrete, spune-le, dar nu le arunci aşa când ai stat la bar şi erai mort de beat! Ce să înţeleg de la Dinu, că era şeful mafiei pariurilor? E Mafalda? Se vede vreun mare mafiot? Eu cu Cornel Dinu nu am vorbit niciodată la telefon. Ce credibilitate are?".

Reghecampf a anunţat că nu va pleca de la Steaua, deşi se simte atacat. "Niciodată nu m-am gândit să îmi dau demisia de la Steaua din cauza unor astfel de declaraţii. E ca şi cum te-ai uita la unul care are un buletin cu o dungă roşie", a mai spus antrenorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net