Copos le dă fiori rapidiştilor. A fost la petrecerea echipei din Liga a 3-a şi mulţi visează o revenire

Ultima actualizare:

    George Copos a fost văzut lângă Daniel Pancu şi compania şi mulţi visează deja la anii de graţie 2000Foto: Arhiva personală
George Copos a fost văzut lângă Daniel Pancu şi compania şi mulţi visează deja la anii de graţie 2000Foto: Arhiva personală

George Copos este îngerul şi demonul Rapidului modern. El a dus echipa în prim-planul fotbalului românesc, dar tot de el se leagă şi recentul şi durerosul faliment.

Mulţi cred însă că patronul de la Ana Grup ar fi singurul care ar putea cu adevărat să redea strălucire Giuleştiului şi o imagine postată azi pe internet i-a făcut pe rapidişti să tremure. George Copos a participat la întâlnirea jucătorilor şi conducătorilor Rapidului cu "părintele lor spiritual", Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, care a dezvăluit că i-a smuls lui Copos o promisiune uriaşă. "Îţi mulţumesc, George Copos, că vii să te implici să ajuţi Rapidul. Discut de mai mult timp cu domnul Copos despre o implicare a sa la Rapid. Iar dânsul a promis că va sprijini echipa atunci când va ajunge în Liga 1. Nu am ajuns atât de departe încât să stabilim dacă va fi acţionar sau nu, însă mi-a promis că va sprijini financiar echipa. Acum rămâne ca noi să facem tot posibilul pentru ca Rapidul să promoveze în Liga a 2-a, iar apoi în Liga 1. Pentru Rapid este un câştig ceea ce s-a întâmplat astăzi, e un prim pas pe care domnul Copos l-a făcut spre această echipă. Dânsul a venit şi a oferit cadouri jucătorilor primei echipe, a fost dorinţa dânsului. Nu e vorba despre prime, sunt cadouri de final de an pe care dânsul a dorit să le ofere jucătorilor care azi se află pe primul loc în Liga a III-a", a declarat Dan Tudorache pentru news.ro.

Se pare însă că fostul patron nu e de aceeaşi părere şi e clar că unul dintre cei doi minte. "Am fost la petrecerea de final de an a Rapidului, dar nici vorbă să mă întorc la Rapid. Ştiu că primarul mi-a urat bun venit, dar nu mă voi întoarce niciodată. Am fost la Rapid doar pentru a da nişte cadouri, pentru că Rapid rămâne farmecul vieţii şi va rămâne mereu în sufletul meu. Vreau să vă spun că dacă nu era primarul Dan Tudorache, Rapidul poate nu mai exista deloc, nici măcar în Liga a III-a. Eu, categoric nu mă voi mai întoarce niciodată, dar Rapidul va rămâne în sufletul meu", a declarat George Copos pentru aceeaşi agenţie de presă.

Pe parcursul celor 20 de ani în care a finanţat clubul, Rapid a câştigat două titluri în Liga I (1999, 2003), 4 Cupe ale României (1998, 2002, 2006 şi 2007) şi 4 Supercupe ale României (1999, 2002, 2003 şi 2007). 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net